Črvi v svinjskih zrezkih

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Na te zadeve dobro prijemljejo ribe. Mi smo na sonce nastavljali goveje kosti na katerih je bilo še nekaj mesa, da so se zaredili potem pa jih natikali na trnke.
wink-1.gif
 

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ok... Ze od ponedeljka se nisem taknila mesa, ocitno bo tako se kak teden
crazy1.gif
...
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.827
6.787
113
pri taščici
Kaj pa kak v jabolku, češnjah...?
Aja saj res, te itak vse špricajo da se vnjih ne zaredijo (raje strup kot pa črva)

Sicer pa zakaj meso poliva s cocacolo? (je to kaka nova marinada)
 

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj je baje vse v poli salami, pašteti ...
evil.gif


Kako že pravijo?? Pa šteta bi bilo da se sve to baci ...
grin1.gif
 

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
kako pa pridejo v cokolado? za kruh mi je jasno, da se po silosih miši in podgane preganjajo in se potem meljejo skupaj z zitom, v pivovarnah golobi pravtako in ose na vagonih grozdja za nasa "vrhunska vina"...
 

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
v semenih kakavovca se zaredijo ene take mikrožverce,kot nekakšne listne uši al neki takega,katere vrste pa ne bi vedel,mi je pa to zaupala bivša sošolka ki je živilska tehnologinja v gorenjki,kar je do 3% se smatra za 1.class surovino...si ne upam niti pomisliti kolikšen je % v milkah in ostalih 3.class čokoladah
uf-1.gif
 

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Am, za cokolado je menda tko da neki susijo kr na prostem in potem pogrebejo vse skupi z drekci in z vsem
smirk-1.gif
.
 

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Tole bodo kar ličinke muh. Meso je bilo na toplem kakšne 3 dni.
Trakulje so v črevesju

Ja pri človeku so v črevesju, ampak v svinjah je pa v mišičevju, kar tisti kos na posnetku je. Klikni link iz Wikipedie, ki sem ga dodal mojemu postu.

Ne vem pa, če je tisto na posnetku dejansko to. Sicer pa trakullja ni nujno slaba, če hujšaš ti zna pomagat...
evil.gif
 

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Da ne bo tu nekih blaznih teoretiziranj - kogar zanima, ali je res ali ne (beri: da je v vsakem zrezku tole), naj se zapelje do enega izmed štacunarjev, kupi ta nesrečni svinjski kremenatelc in ga utopi v koka koli, pa je.
 

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tisti video gor je krneki, tako da ga ne bi jaz resno jemal.

Je pa res, da dejansko pojemo marsikaj več, kot sprva mislimo. Ampak, zakaj bi se sekirali? Velika večina tega itak ni škodljiva. Če boste v solati pojedli kako malo smetko, vas zato še ne bo pobralo. Edino, če vas starši v otroštvu niso marali in so vas od vsake najmanjše packarije držali stran (žalostno, da se to danes dogaja zelo pogosto). Potem pa ste lahko občutljivi.

Jaz sem star kako leto jedel popipsane muhe, pa se ni zaradi tega nihče sekiral. No, pa mi danes nič ne manjka, še celo to ne vem, kako zgleda dobiti gripo.
 

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ampak tista jajčeca od trakulje niso tako velika. kak bi te zgledala trakulja, če vi v 1 členku imela 1 mio takih jajčec?