Crohnova bolezen- v vednost staršem, mladostnikom

twiigy

Zelenc'
26. mar 2014
6
0
1
33
Pozdravljeni.
Rada bi vam predstavila svoj članek na temo te bolezni, ki je pri nas še dokaj neznana. To objavo želim deliti, predvsem s starši, da bi znali opaziti morebitne znake Crohnove bolezni, ki so kar podobni kakšni virozi. Žal pa je pri nas vsako leto več mladih obolelih s to boleznijo.
Sama sem zbolela za to boleznijo in rada bi, da čimveč ljudi sliši to mojo zgodbo, zame bi bilo kmalu prepozno...
Hvala in Lep pozdrav, Barbara

Povezava do članka: http://mojpogled.net/chronova-bolezen/

jab1

Pripravnik
17. feb 2014
242
0
16
"Na vprašanje kje sem hodila toliko časa, da bi po teh vnetnih parametrih bila lahko že zdavnaj mrtva, nisem vedela kaj naj odgovorim."

Kaj pa stroka odgovarja na tako vprašanje?

twiigy

Zelenc'
26. mar 2014
6
0
1
33
Pozdravljeni.
Moji osebni zdravnici je bilo potem zelo žal, ker je videla, da me je po nepotrebnem zavlečevala in posledično so se zdravstvene težave le še stopnjevale, bilo je huje in huje. Kapnilo ji je šele takrat, da me mora nekam naprej poslat, ko praktično nisem mogla več nič, ne piti ne jesti, ne spati, ne stati, ne ležati, bolečine pa gromozanske.. Prav velikega pomena na to situacijo stroka ni dala, vsaj jaz nisem dobila nobenega konkretnega odgovora, niti ni bilo časa za to, ker so me po hitrem postopku hospitalizirali in me priklopili na vse mogoče aparate, da so me skupaj sestavili. Sama bi se sicer lahko "spravila" na osebno zdravnico in jo tožila, vendar se mi ni dalo ukvarjati s temi stvarmi, ker vemo kako dan danes stojijo stvari v naši državi.
Vse dobro in lep dan vam želim.

twiigy

Zelenc'
26. mar 2014
6
0
1
33
Najlepša hvala za povezavo do društva, ga poznam, vendar se še nisem imela priložnosti včlanit. Bom to naredila danes.
Lep pozdrav in lep dan, Barbara