CRM - Kaj uporabljate?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Torej...

že dolgo iščem ustrezen in cenovno sprejemljiv CRM s celovito podporo (prodaja, marketing, storitve).
Kaj uporabljate v podjetjih (tisti, ki jih imate)? Če se le da prilepite še url.
Kaj vas je pri rešitvi prepričalo in kaj morda pogrešate?

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Do sedaj lasten produkt,... sedaj se pa odločajo med: salesforce.com, od SAP oz. M$

Me prav firbec matra kaj nam bodo dali

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
$AP in M$ rešitve so seveda predrage za male. Zato sem na začetku zapisal cenovno sprejemljiv...
Sugar CRM CE ... temu manjka povezava s tableti/smartphoni ALI obstaja kak workarround?

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org

Je pa res, da ni v CE varianti.
tongue-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Sanduhr
Anschau
Program

Bomo vidli kaj bodo izbrali
smile-1.gif
IT "guruji" navijajo za SAP oz M$ :) tisti ki pa delajo oz suportirajo pa za salesforce :)

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Sicer ne uporabljam, ampak lider je salesforce, najbolj znan cloud based crm. Žal ne pozna slovenščine, nudijo pa free trial in lahko si siguren, da tvoje potrebe ne bodo prerasle zmogljivosti rešitve.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Sem ravno hotel napisati nej pogleda salesforce,.... kar sem jest slišal so zelo prilagodljivi, za € pa ne vem,...bi blo pa zanimivo slišat

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
774
113
Se oproščam, ker "zlorabljam" temo ali priporočate kak free CRM program, za stike z kupci, ki pa bi znal delati z ene lokacije, serverja, v bistvu imamo cca 50 kupcev s katerimi so z različnimi ljudmi pri kupcih, razvoj, logistika, finance stiki in ker imamo še predstavništvo na vzhodu in kupci so tambi rabili zapisovanje dogodkov kaj zakaj kako ............. no , da skrajšam, trenutno ne uporabljamo v ta namen neke sistemske rešitve in bi najprej probali z neko solidno free rešitvijo, če sploh obstaja , naj pa bo na MS platformi. Vsak nasvet dobrodošel.