Crkljanje

p4ulandre

Zelenc'
29. apr 2018
1
0
1
Bom napisal nekaj o čemer sem imel in imam kot moški zadržke.

Z mojo punco (ko kdaj katero ulovim) imam rad crkljanje, božanje vsaj toliko kot sam seks. Verjetno mi je to celo najlepši del seksa, oz bi bil zgolj sex penetracija, brez dotika, poljubljanja, crkljanja povsem prazen in brezvezen.

Mogoče sem s tem zapisom kot moški prekršil kakšna pravila kako naj bi pravi dec, moški, super mačo razmišljal. Kaj šele da reče ali napiše.

Kaj si mislite?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Taprav dec se mora vsake toliko najesti fižola, redkve in trdo kuhanih jajc. Če punca vse to zdrži, potem je taprava in se jo sme kdaj pa kdaj tudi malce crkljati :p .

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
1524987200194.png

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
samo to bi skoraj lahko dali prestavili v "bitko med spoloma"
samo če samo katero včasih uloviš potem zgleda one nimajo tako rade crkljanja?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
model si ob polnoči vzame čas, da se registrira in da bolano temo. Ta, da se crklaj s punco?
Samo v sanjah.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Crkljanje mu je boljše kot sex :valjamse:
Morda je pa fant še mlad, pa še ni prišel iz omare :fredi:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, to bo. Crkljanje mu je boljše kot sex :valjamse:

Saj ga bomo vpeljali, toda previdno. Ne smemo preveč božati po ušesih, ker potem ratajo klempava :oops: .
Čez kako leto - dve mu bo postalo jasno, da punce zdržijo marsikaj in da prav nič šparat ! To je prva očetovska dolžnost, namreč da fantu razloži in dopove, da je punce treba točno med rožičke. Mame sicer v ozadju zabavljajo da ni res, toda - še kako je res ! Punce celo same zahtevajo, sicer ti pobegnejo h konkurenci.

ALTF4

Fizikalc
8. apr 2017
627
177
43
Ok tega nisem hotel napisati ampak enostavno moram, meni je ena 20 in nekaj malega letnica ravno zadnjic po razgibani noci :evil: razlagala, kaksnega tipa je imela, on 26 let. Gledal je razocarane gospodinje, reke ljubezni in bil nasploh en "umetnik". Ona seveda rabila akcijo in moskega. Sta sla hitro narazen...
Tako, da ti se kar crkljaj pri njej v narocju.