Črevesna flora

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Pred 10 dnevi sem v Španiji staknil hudo drisko, točnega vzroka ne poznam, je pa trajala dobre 4 dni. Zdravil sem jo z linexom (bolj ali manj neuspešno) nato pa še s tabletami z učinkovino loperamid, ki je upočasnila prebavo. Zdaj sem doma in naj bi bil zdrav, vendar moja flora še vedno ni taka kot je bila, čeprav že 7 dni nimam več driske. Še vedno me včasih "zašraufa", napenja, poleg tega grem na wc vsaj 3x na dan, kar se mi prej ni dogajal.

Je možno da se flora tako počasi obnavlja ali vendarle še nisem čist ok? Kakšen predlog? thx

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Potrpet bo se potrebno, tudi kak teden.

Točno tako.
Pa jej želodcu "prijazno " hrano tačas, pa bo vse OK
cool-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
linex je bolj tko tko.jej lahko prebavljivo hrano in pij veliko tekočine.če negrešna wc večkot 4-5x na dan ne jemlji ničesar kar bi upočasnjevalo prebavo.če nebo bolje po parih dneh pa do zdravnika

majoneza

Pripravnik
8. jan 2008
312
6
18
Isto se je meni zgoilo v Tuniziji. Dol sem imel probleme cca 5 dni in sem se glih privadil razmeram, je bilo treba že domov, nato pa spet doma še enih 5 dni iste težave. Nimaš kej drugega kot počakat, da se ti prebava spet prilagodi domačim razmeram.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Morda ne bi škodilo, da bi ti dohtar dal testirati na salmonelo... res da verjetno ne boš dobil nekega posebnega zdravljenja, samo ne more škodit, da bi vedel, kaj je dejansko narobe
wink-1.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Pejt v lekarno po prolife tablete za lizat. Dobr za črevesje
wink-1.gif
, tud dohtarji priporočajo.