Se šol pogosto držijo še športne dvorane, notri so pa naprave.In to se te tiče ker?
Se šol pogosto držijo še športne dvorane, notri so pa naprave.In to se te tiče ker?
Na grafih ne piše kje kdo umre, je pa samo dnevna objava dopisana
Poglej priponko 37619
In kolikor jaz razumem te podatke je večino umrlih na oddelkih ne pa na intenzivnih enotah.
Če imaš boljše podatke pa kar nalepi.
Si že zamudil.PA KAJ JE TO?!?!?! Tole sem zadnjič našel v kaselcu v bloku, kjer imam študente.
Teleta ena neumna.
Poglej priponko 37645Poglej priponko 37646
A zaj se bojo po prsih tolkli, ko iz dreka lezejo. Da bi pa poskrbeli, da sploh ne zabrodijo v drek pa ne. Pol leta so meli cajt. Ne 10 dni
V Puli so hrvatje eno mornarisko bolnico cez poletje predelali v covid bolnisnico.
PA KAJ JE TO?!?!?! Tole sem zadnjič našel v kaselcu v bloku, kjer imam študente.
Teleta ena neumna.
Poglej priponko 37645Poglej priponko 37646
Saj pri nas so tudi. Bolnica Petra Držaja. Ni pa mornarska .V Puli so hrvatje eno mornarisko bolnico cez poletje predelali v covid bolnisnico.
A se t je uzignu spet, knede?Poglej priponko 37652V soboto potrdili 889 okužb, umrlo 23 bolnikov
V Sloveniji so v soboto ob 3.918 opravljenih testih potrdili 889 okužb z novim koronavirusom, kažejo podatki sledilnika za covid-19. Delež pozitivnih testov je znašal 22,69 odstotka, kar pomeni, da je bila pozitivna dobra petina vseh testov. V bolnišnicah se po okužbi zdravi 1.125 bolnikov, od...siol.net
Poglej priponko 37652V soboto potrdili 889 okužb, umrlo 23 bolnikov
V Sloveniji so v soboto ob 3.918 opravljenih testih potrdili 889 okužb z novim koronavirusom, kažejo podatki sledilnika za covid-19. Delež pozitivnih testov je znašal 22,69 odstotka, kar pomeni, da je bila pozitivna dobra petina vseh testov. V bolnišnicah se po okužbi zdravi 1.125 bolnikov, od...siol.net
Pa brez računov.In to brez tujcev.
Slovenija v petek prva na svetu po številu smrti na milijon prebivalcev.V soboto potrdili 889 okužb, umrlo 23 bolnikov