ContiCrossContact AT

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.998
10.751
113
kod Džej-Zija
Pozna kdo to gumo? Na tyretest.com ima zadeva neverjetno dobra ocene dejanskih uporabnikov. Zanima me še vaše mnenje, seveda predvsem tistih, ki ste te gume dejansko že vozili, ne teoretikov.

Sicer me je mikala tudi BF Goodrich AT, samo ne pride v poštev, ker imam precej butasto predpisano dimenzijo: 205/70 R15, pa še razred H, čeprav si bom jaz kar T privoščil.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
19.998
10.751
113
kod Džej-Zija
Subaru Forester '99. Mišljena kot all-season all-weather all-terrain guma, torej tudi za zimo, morda celo po kakšnem celcu, če bo potreba.

Zanima me pa zato, ker imam trenutno gor Maxxis 751 AT, ki so se odlično obnesle, sploh, ko so bile nove. Tudi na snegu so se vozile praktično kot zimske gume. Samo zdaj imajo pa že kakšnih 60-70 kkm za sabo, temu primerno pa je zdelan profil. Za letno uporabo bi morda še bile, za zimsko si jih pa skoraj ne upam več uporabljat. Pa me malo zanimajo alternative.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Sam imam Continental CrossContact Winter na Foresterju. Meni so bile lansko sezono zelo všeč. Udobne, vendar vseeno z dobrimi lastnostmi na snegu in na mokrem cestišču.