Connect na router?

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
308
6
18
Po določenem času iz spletnega brskalnika (preizkušeno z IE, Firefox, Opera) ne morem dostopati neposredno do routerja. Internet dela sicer normalno in tudi pingam lahko routerjev IP naslov z dostopom praktično 0 ms. Če router resetiram, connect zopet deluje, ampak pri resetu se izgubijo "log" datoteke, kdo vse se priklaplja na moj router, kar pa ravno poskušam videti. Gre za "Aminota".

Do routerja poskušam tako preko wireless-a, kot tudi "wired" prek neposredno na router priklopljenega računalnika, pa v nobenem primeru ne gre. Kdo pozna kakšno foro, kako priti do routerja brez reseta?

Pa ni problem da ne poznam passworda ali kaj podobnega, gre za to, da ne morem dostopati niti do osnovne strani, kjer bi vpisal username in password!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To sem če se prav spomnim jaz tudi videl. Web server na škatlici(pri meni drugačni) crkne. Nimaš kaj. Restart.
Ali pa instaliraš novejši FW in upaš, da tam več ni tega problema.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Amino je TV komunikator, ni modem. Predvidevam, da gre za siolov modem. Pokliči 0801000, danes ni gužve, prosi enega, če ti da nov firmware gor pa probajta.

b_t

Pripravnik
17. okt 2007
308
6
18
Citat:
Uporabnik Naglfar pravi:
Amino je TV komunikator, ni modem. Predvidevam, da gre za siolov modem. Pokliči 0801000, danes ni gužve, prosi enega, če ti da nov firmware gor pa probajta.

Jap, moja napaka. Gre za sinope-ja. Misliš, da se z upgradeom firmwarea zadeva da rešit?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Poglej spodaj na etiketi, katera verzija je. 4.2 je treba upgrejdat, 4.3.5 bi moral delat v redu, drugače pa je še 5.x, ki je OK.
Zgubit nimaš kaj, ne garantiram pa, da to reši tvoj problem. Vseeno povej tistemu na tehnični, kaj se ti dogaja.