Cola v steklenici?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Se še kje prodaja Coca Cola (ali Pepsi) v steklenicah?
Tisti literski, ne 0,25.

Po možnosti v Mariboru.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ne ni, imajo tudi blagajne za fizične. Samo navadno samo eno in bognedaj zjutraj priti, ker so prodajalke prezasedene z robo od gostincev in podobnih in fizičnih sploh ne jebejo 5%. Vsaj v C&C Jarše pri Domžalah je tako.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mislim je okol 35 centov komad.
Steklenica ali pijača ?
(ali gajba?)

A ni to samo za podjetja trgovina?

Ne, vsakdo lahko gre tja kupit. Edina razlika je, da je več robe na refuzo,
da ti dajo veljavno dobavnico v obliki računa in da je dosti stvari nasplošno "večjih"

Recimo gavrilovič pašteta nevem kok gramov je, vem samo da je OGROMNA (večja konzerva kot tista z ananas kompotom)
pa stane pod 4€. 100g gavrilovičke pa je okol evro drugot. Računal sem da stane 10l olja v refuzi toliko kot v navadnem
tušu 6 litrov. Mi tam kupujemo samo suho sadje in izdelke pred iztekom roka ko je -50%. Ostalo pa večina v AU.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mislim je okol 35 centov komad.
Steklenica ali pijača ?
(ali gajba?)

A ni to samo za podjetja trgovina?

Cela gajba uniona je okol 16€, redbuli so 0,90, steklenica kokakole pa je okol 30 centov, par centov gor dol.

To so cene če predhodno daš gajbo, oz s tistim listkom ti nato "odbije" xy€ od končne cene na računu.

Če je prodajalka dobre volje se da vtopit tudi 3 gajbe za eno polno. Odvisno kok si ji všeč.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ne ni, imajo tudi blagajne za fizične. Samo navadno samo eno in bognedaj zjutraj priti, ker so prodajalke prezasedene z robo od gostincev in podobnih in fizičnih sploh ne jebejo 5%. Vsaj v C&C Jarše pri Domžalah je tako.

Tu v MB je dopoldan tam do 12 res nekoliko gužva. Jaz hodim striktno popoldan po 15 uri, pa kupujem robo za en
dan vnaprej, ostali pa ponavadi zjutraj naletijo kupit še za tisti dan.

Vse blagajne so normal customer compatibile, samo na začetku ko te vpraša "dobavnica?" poveš "navadno prosim".

To je to.

Ni pa prehude gužve, če je že zelo, pa postaviš voz v vrsto pa še greš malo okoli počekirat. Jaz nabašem avto do
stropa v kuferamu pa za vseskupaj porabim manj kot uro. Od vstopa do iztopa.

Če gres v ajnkauf po 14 uri pa si takoj na vrsti, ker nikjer ni nikogar.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

do kdaj je odprto zvečer?

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Vso sladkarijo od CC so polnili v litrske steklenice v firmi Vino Brežice. Kaj se je zgodilo s njimi, pa itak vemo.

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Coca-Cole ni več v litrških steklenicah! Aktualna pakiranja so steklenica 0,25l, pločevinka 0,33l, plastenka 0,5l, plastenka 1,0l in plastenka 1,5l... Podobno je tudi z ostalimi izdelki podjetja Coca-Cola!

Narodnjak, nič se ni preselilo v Bosno!

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Škoda. Tista v STEKLENI litrski steklenici je bila super. Spomnim se jo še iz časov, ko so jo polnili v Žalcu. To sranje v plastiki pa sem nekaj piti ker se vsaj meni zdi, da je neprimerno slabšega okusa kot tista v ta mali steklenički ali pa pločevinki.

Podobno je s Cockto in pri tej bodite pozorni še na kraj polnitve. Cockta, polnjena v Sloveniji, je meni zanič. Obstaja pa tudi Cockta, polnjena v njihovi bosanski polnilnici. Pri nas obstaja navadna Cockta (torej brez dodatkov, kot so limeta ali okus rdeče pomaranče ali light) v litrski plastenki. Tu in tam se jo najde in tista je iz Bosne. Vsaj meni je še najboljša od vseh. Kje je fora pa ne vem, mogoče bo kdo znal povedati ali se polni enaka pijača ali pa so recepture malce drugačne.

Verjetno so, za primer dajem Pepsi. Pri tej je okus enak, ne glede na to ali kupiš liter in pol plastenko ali pa pločevinko. Vse izhaja iz polnilnice Radenske, razlik v okusu pa glede na polnitev ni. Je torej možno, da Coca Cola v plastenkah ne izhaja iz iste polnilnice kot tista v malih stekleničkah ali pločevinkah?

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Možno je vse.
wink-1.gif
Pač različne polnilnice, različna voda...

Sicer sem pa tudi sam pristaš Coca-Cole v pločevinki, pogojno tudi v steklenički.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Najbolj orginalna kola, ki je res mela edinstven okus mi je bila v NY v starbaksu ali neki kafeteriji in je bila v steklenici.

najboljši pribljižek pa mi je 0,25 v steklenici, nato pa piksna. Tisto v plastenki mi pa ni dobro oz je ne kupujem,
eventuelno za mešat z žganimi je kul.

Pa saj je s pirom isto. Najboljši pir je iz steklenice, pol točen pol pa s piksne (govorimo recimo union).

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Škoda. Tista v STEKLENI litrski steklenici je bila super. Spomnim se jo še iz časov, ko so jo polnili v Žalcu. To sranje v plastiki pa sem nekaj piti ker se vsaj meni zdi, da je neprimerno slabšega okusa kot tista v ta mali steklenički ali pa pločevinki.

Podobno je s Cockto in pri tej bodite pozorni še na kraj polnitve. Cockta, polnjena v Sloveniji, je meni zanič. Obstaja pa tudi Cockta, polnjena v njihovi bosanski polnilnici. Pri nas obstaja navadna Cockta (torej brez dodatkov, kot so limeta ali okus rdeče pomaranče ali light) v litrski plastenki. Tu in tam se jo najde in tista je iz Bosne. Vsaj meni je še najboljša od vseh. Kje je fora pa ne vem, mogoče bo kdo znal povedati ali se polni enaka pijača ali pa so recepture malce drugačne.

Verjetno so, za primer dajem Pepsi. Pri tej je okus enak, ne glede na to ali kupiš liter in pol plastenko ali pa pločevinko. Vse izhaja iz polnilnice Radenske, razlik v okusu pa glede na polnitev ni. Je torej možno, da Coca Cola v plastenkah ne izhaja iz iste polnilnice kot tista v malih stekleničkah ali pločevinkah?

Menda je veliko odvisno od vrste vode (trdota, minerali...) zato se pa take razlike med istimi piri in pijačami.
Se spomnim zdajle gunessa smo ga imeli 2x6 packa pravega irskega in češkega tisti češki je čist zanič okus. Embalaža pa do zadnje črke ista

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Najbolj orginalna kola, ki je res mela edinstven okus mi je bila v NY v starbaksu ali neki kafeteriji in je bila v steklenici.

najboljši pribljižek pa mi je 0,25 v steklenici, nato pa piksna. Tisto v plastenki mi pa ni dobro oz je ne kupujem,
eventuelno za mešat z žganimi je kul.

Pa saj je s pirom isto. Najboljši pir je iz steklenice, pol točen pol pa s piksne (govorimo recimo union).
Tukaj bi te popravil(vsaj moje mnenje je tako), da čez točen pir, sploh tam, kjer ga točijo veliko, to pa je na raznih prireditvah in veselicah, ga ni!!!