Steklenica ali pijača ?Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mislim je okol 35 centov komad.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik malcomX pravi:
(ali gajba?)
A ni to samo za podjetja trgovina?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik malcomX pravi:
(ali gajba?)
A ni to samo za podjetja trgovina?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ne ni, imajo tudi blagajne za fizične. Samo navadno samo eno in bognedaj zjutraj priti, ker so prodajalke prezasedene z robo od gostincev in podobnih in fizičnih sploh ne jebejo 5%. Vsaj v C&C Jarše pri Domžalah je tako.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Ne ni, imajo tudi blagajne za fizične. Samo navadno samo eno in bognedaj zjutraj priti, ker so prodajalke prezasedene z robo od gostincev in podobnih in fizičnih sploh ne jebejo 5%. Vsaj v C&C Jarše pri Domžalah je tako.
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Škoda. Tista v STEKLENI litrski steklenici je bila super. Spomnim se jo še iz časov, ko so jo polnili v Žalcu. To sranje v plastiki pa sem nekaj piti ker se vsaj meni zdi, da je neprimerno slabšega okusa kot tista v ta mali steklenički ali pa pločevinki.
Podobno je s Cockto in pri tej bodite pozorni še na kraj polnitve. Cockta, polnjena v Sloveniji, je meni zanič. Obstaja pa tudi Cockta, polnjena v njihovi bosanski polnilnici. Pri nas obstaja navadna Cockta (torej brez dodatkov, kot so limeta ali okus rdeče pomaranče ali light) v litrski plastenki. Tu in tam se jo najde in tista je iz Bosne. Vsaj meni je še najboljša od vseh. Kje je fora pa ne vem, mogoče bo kdo znal povedati ali se polni enaka pijača ali pa so recepture malce drugačne.
Verjetno so, za primer dajem Pepsi. Pri tej je okus enak, ne glede na to ali kupiš liter in pol plastenko ali pa pločevinko. Vse izhaja iz polnilnice Radenske, razlik v okusu pa glede na polnitev ni. Je torej možno, da Coca Cola v plastenkah ne izhaja iz iste polnilnice kot tista v malih stekleničkah ali pločevinkah?
Od kod potem gostincu, kjer sem bil pred par meseci?Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Coca-Cole ni več v litrških steklenicah!
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Od kod potem gostincu, kjer sem bil pred par meseci?
Predvojne zaloge?
Tukaj bi te popravil(vsaj moje mnenje je tako), da čez točen pir, sploh tam, kjer ga točijo veliko, to pa je na raznih prireditvah in veselicah, ga ni!!!Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Najbolj orginalna kola, ki je res mela edinstven okus mi je bila v NY v starbaksu ali neki kafeteriji in je bila v steklenici.
najboljši pribljižek pa mi je 0,25 v steklenici, nato pa piksna. Tisto v plastenki mi pa ni dobro oz je ne kupujem,
eventuelno za mešat z žganimi je kul.
Pa saj je s pirom isto. Najboljši pir je iz steklenice, pol točen pol pa s piksne (govorimo recimo union).