Coffe to go kje?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Mene pa zanima če kdo ve, kje bi lahko kupila lončke za kavo (Coffe to go), po internetu sem gledala so povsod količine 1000kom, rabim pa jih za pvt uporabo, torej 1000 zagotovo ne, torej rabim jih 20...50 s pokrovčki vred ta večje, da si, preden grem od doma hitro naredim eno dolce gusto kavo in šibnem od doma?

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Kaj pa bi ti s 20timi, to imaš komaj za en mesec, ali pa vržeš tistih 50€ pa imaš zalogo za več let
wink-1.gif

sicer pa: https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/361310/an/0/page/26

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Baba si, filter pa svečke si znaš zamenjat, ne veš pa, da obstaja travel mug. To maš zdaj v vseh šparih, jysku, tuš, you name it, najbrž majo tudi v kakem bemfla salonu takega bavarskega z belomodrimi propelerji po zasoljeni ceni.

Še Dick Solomon je bil čisto navdušen. No, on je bil alien.

Recimo:
THE-JAMAICA-TRAVEL-MUG-36813.jpg

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Najboljše da vbodeš te prenosne mini termo šalčke. (nekatere boljše so celo prek USB za všaltat pa ti jo pogreje)

Pol pa to šalico napolniš doma ali pa tudi v kavarni ti bodo not pripravili kavo in jo odneseš.

Upam da nisi mislila okoli lazit s svojimi papirnatimi togo kozarčki s plastičnimi pokrovčki; kot v mekdonaldsu.

Jaz mam nekaj takega in ponavadi kje spijem kavo in jim rečem naj še mi eno pripravijo v to termovko.
(še nikjer me niso čudno pogledli ali celo odklonili, se to vedno več prakticira)

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
@Miha, ma ne vem ene 50, glih tok da ko kam greva da lepo v avtu spijeva kavo, ker včasih doma ni cajta spit kave. 50 jih imava za celo leto.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Macika ... mogoče te bo to presenetilo, ampak slovenščina pozna tudi ednino
smile-1.gif

Sicer pa na Petrolu vzameš ... jst vzamem še žličke in cukre na zalogo ... Glede na to, da eno kavo računajo 1,20€, si moraš tko narest, da se ti računica splača.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
A res? Nisem vedela, da slovenščina pozna ednino. Torej jaz in moj fant sem... jaz in moj fant imam... sem se naučila nekaj novega
cheer.gif

Tista njihova kava za 1,20€ je prav dobra, ne mislim pa tam lončkov jemati
smirk-1.gif
.
A v lokalu tudi vzameš šalico od bele kave, ker jo plačaš 2€+, da se ti računica izplača?

Ok, torej nobenega pametnega predloga, razen @Miha, ki pač nekoga pozna, ki to dela.

P.S.: hvala enemu od moderatorjev
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
A res? Nisem vedela, da slovenščina pozna ednino. Torej jaz in moj fant sem... jaz in moj fant imam... sem se naučila nekaj novega
cheer.gif

Tista njihova kava za 1,20€ je prav dobra, ne mislim pa tam lončkov jemati
smirk-1.gif
.
A v lokalu tudi vzameš šalico od bele kave, ker jo plačaš 2€+, da se ti računica izplača?

Ok, torej nobenega pametnega predloga, razen @Miha, ki pač nekoga pozna, ki to dela.

P.S.: hvala enemu od moderatorjev
wink-1.gif

Verjetno je mislila, da ni treba skoz v dvojini pisat. Ni razlike al iščeš zase lončke al za vaju.

Drugače pa je dal Naglafar dober predlog. Namesto 50 kartonastih "šalčk" lepo eno (ups dve
grin1.gif
) trajni termoski in mirna Bosna.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Sej nikjer nisem napisala da rabim za na poti v službo
grin1.gif
.
Nisva neka kofetkarja, samo včasih pa paše...

Ups, sem spregledal...
Videl sem, da si napisala, da rabiš, ko greš od doma... pa sem povezal s službo
wink-1.gif