cobra avto alarm

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
rabim enga avto električarja, ki je kdaj montiral cobra alrame. zadeva je v avtu, pa ne dela. lociranih pa je nekaj precvikanih žic. istočasno ne dela vsaj še ena zadeva. bi rabil nekoga, ki bi ugotovil kaj kam paše in to skup spravil.

lokacija lj in okolica.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
433
83
tega se vsi otepajo kot hudič križa (sem tudi sam med njimi) ker lahko zabiješ 2 uri za vezavo in ugotoviš da zadeva ne deluje kot bi morala

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dejva drgač obrnt zadevo.

najprej me zanima lokacija delavnice.
če to ustreza, povej kok $$$ je ura. najdeš kable, zlotaš skup če dela dela, če ne, pač ne. pogoj je edin, da skup pogledava kaj skup paše. ker v tem trenutku ne delata dve zadevi in bi rad da obe delata, ne da se navzkriž skurita.
smile-1.gif

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Da ne odpiram nove teme. Pri meni dela več ali manj brez problemov, mi gre pa na živce to, da če pustim žmigavce in avto zaklenem z daljincem se začne dret. Ravno tako se dere, če avto odklenem in prehitro odprem vrata. A je to normalno obnašanje, ali je kaj narobe zvezano? Vgrajeni so tudi senzorji gibanja v kabini. Navodil nimam, če ima kdo se priporočam.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Isto mene zanima kdo pri nas obvlada Cobra alarme? Tud sam ne najdem nobenih navodil za Cobro 3865 model. Se priporočam