Hoj
Prav smešno mi je brat te članke o zdravi in ne zdravi hrani, kaj je dobro, kaj ni, česa se izogibat, česa veliko uživat.
Vsi vemo zmerno pa je to to, ampak priporočajo pusto skuto, kot super zdrav beljakovinski obrok, na drugi strani pa pišejo, kako je mleko nezdravo in da je to hrana samo za teličke.
Priporočajo olivno olje potem pa dobiš poleg olivnega olja v steklenici še polno kemije od špricanje oljk.
Priporočajo tuno v lastnem soku vsi pa vemo, da majo v sebi težke kovine.
Priporočajo uživanje polnozrnatih izdelkov iz celega zrna, poleg dobiš pa še polno kemije, ko kmetje špricajo.
Priporočajo dnevno tolk in tolk pustega mesa, kot zelo zdrav beljakovinski obrok, v resnici pa meso na kmetijah nikol ni pripočljivo ga jest v taki meri
Priporočajo solato iz trgovine dobiš pa 10x špricano to je zastrupljena.
Pripročajo kislo zelje dobiš pa zelje, ki je v eni sezoni šprican min.5x, naapde ga bolezen, bolhe, gosenice....
itd
A se komu zdi, da pusci s temi članki pretiravajo, kar je domače in naravno pišejo kot zelo nezdravo, kar je po njihovem zdravo pa je v resnici nezdravo, ampak ne spet vse, če poznaš od primarne do tercialne dejavnosti (setev, žetev, pridelek, predelava zrna...)
Prav smešno mi je brat te članke o zdravi in ne zdravi hrani, kaj je dobro, kaj ni, česa se izogibat, česa veliko uživat.
Vsi vemo zmerno pa je to to, ampak priporočajo pusto skuto, kot super zdrav beljakovinski obrok, na drugi strani pa pišejo, kako je mleko nezdravo in da je to hrana samo za teličke.
Priporočajo olivno olje potem pa dobiš poleg olivnega olja v steklenici še polno kemije od špricanje oljk.
Priporočajo tuno v lastnem soku vsi pa vemo, da majo v sebi težke kovine.
Priporočajo uživanje polnozrnatih izdelkov iz celega zrna, poleg dobiš pa še polno kemije, ko kmetje špricajo.
Priporočajo dnevno tolk in tolk pustega mesa, kot zelo zdrav beljakovinski obrok, v resnici pa meso na kmetijah nikol ni pripočljivo ga jest v taki meri
Priporočajo solato iz trgovine dobiš pa 10x špricano to je zastrupljena.
Pripročajo kislo zelje dobiš pa zelje, ki je v eni sezoni šprican min.5x, naapde ga bolezen, bolhe, gosenice....
itd
A se komu zdi, da pusci s temi članki pretiravajo, kar je domače in naravno pišejo kot zelo nezdravo, kar je po njihovem zdravo pa je v resnici nezdravo, ampak ne spet vse, če poznaš od primarne do tercialne dejavnosti (setev, žetev, pridelek, predelava zrna...)