Citat:
AL rojen 13.04.1990 sicer po dokumentih stanuje v hiši staršev v Lescah (tam pa ga že ni bilo vsaj leto dni) je prevarant, lopov in lažnivec.
S prevarami je ukradel v letu 2014 po do sedaj znanih primerih 9 ljudi in poslovnežev (posamezniki, hoteli, hostli in podobno) v znesku cca 11.000€.
Prijave na policiji so bile podane vendar naša policija nima interesa iskati "male lopove", čeprav je Anže povratnik, obtožen oboroženega ropa za kar je odsedel 2 meseca nato pa z družbeno koristnimi deli odplačal svoj dolg državi. Pa vendar smo tu še ostali dolžniki:
- Enega od sogovornikov na posnetku - Uroša, zadnjega znanega na seznamu okradenih - je okradel za okroglih 1000€,
- mene za 2000€,
- Žrtev iz Tržiča, katero sem spoznal ko sem prvič iskal podatke o njem, je okradel za 1000€ + telefon + neplačan račun za tatoo... skupaj 2000€
- Hotel Krek v Lescah: čez 4000€
- Hotel Merlak v Naklem: cca 300€
- Hostel Ana v Lj... manjši znesek
- Hostel 24 .. manjši znesek
samo naštetih nas je čez 10.000€, veliko je pa tudi tistih, ki do sedaj niso dali kazenske ovadbe oz želijo čimprej čez dogodek in pozabiti na Langusa.
Langus je v pogovoru pred kamero povedal kako namerava odplačati dolgove: z Elvisom iz Črnuč bo prodajal koko (kokain) in za to dobil 20.000€, s tem poravnal vse dolgove ki jih je naredil.
Upam da si bo tole prebral in pregledal kdo od policije...
Po posnetku se je Langus vrnil v svoje domače Lesce, naredili smo mu uslugo in ga odpeljali k očetu Bojanu in materi Poloni in pred, po in med posnetkom ni bil poškodovan.
Vsi ki imate kakršnekoli podobne izkušnje z Langusom lahko napišete spodaj svojo zgodbo ali pa nam pošljete mail na
scam.report.slo@gmail.com