Ali pa ti naprava ne podpira tega. GarminDevice.xml odpri z beležnico in v iskalnik z velikimi črkami vpiši G2S in potrdi. Če ti najde zadetek, ti naprava to podpira, v nasprotnem primeru ti ne podpira.jaz imam samo z prenosom G2S file , garmin express mi sedanjo novo verzijo 2023.20 ni prenesel file, do sedaj je bilo vse ok , naprava ima LMT,
ni neki pomembno , eh bo že, če ne drugače se bo že kje pojavila po google ali pa mogoče z prenosom drugo novo verzijo enkrat v letu 2023,
kolega pravi, da mu ni preneslo JVCjaz imam samo z prenosom G2S file , garmin express mi sedanjo novo verzijo 2023.20 ni prenesel file, do sedaj je bilo vse ok , naprava ima LMT,
ni neki pomembno , eh bo že, če ne drugače se bo že kje pojavila po google ali pa mogoče z prenosom drugo novo verzijo enkrat v letu 2023,
Ne bo držalo. Zanimivo, zdaj sem ugotovil, da zahodno Evropo pokaže normalno? Obe karti sta pobrani dol preko Garmin Expressa za isto napravo.Pri prvem imaš prikazovanje samo BaseMap zemljevida.
Zdajle preveril. Trenutno imam pri roki nuvi 2360, ti pa si mi na ZS rekel, da imaš nuvi 2460. To je iz iste serije. Ko odprem garmindevice.xml z beležnico, mi najde zapis G2S, tako da naprava nuvi 2360 ga podpira, ni ga pa namestilo, kot ne tebi na nuvi 2460. Vse ostale datoteke je namestilo brez problema. Očitno G2S ni več potreben za te naprave. Itak so pa v tej mapi samo neke datoteke z prometnimi informacijami, ki pa tako vemo, kako delujejo.jaz imam samo z prenosom G2S file , garmin express mi sedanjo novo verzijo 2023.20 ni prenesel file, do sedaj je bilo vse ok , naprava ima LMT,
Potem ti pa vzhodna evropa manjka. Dva zemljevida sta, vzhod in zahod.Ne bo držalo. Zanimivo, zdaj sem ugotovil, da zahodno Evropo pokaže normalno? Obe karti sta pobrani dol preko Garmin Expressa za isto napravo.Poglej priponko 62536