Včeraj sem kupil ta potujoči fotelj. Motor je 1.9 td. Po prevoženih 150 km se mi kr dopade ta avtoček. Za 550€ je dobr. Kaj me zanima? Ko obračam volan, se nekaj sliši in na štand gasu cuka, kot da je zmanjkal olja, ampak ga je dosti. Zadnji del avta čez "noč" recimo počepne. Ko avto vžgeš je takoj dvignjena, sam nevem al je to uredu.
Ne delajo lučke pri števcih in pri tipkah za ventilacijo. Kje to podiram, da ne bom vse polomil.
Radio: na kasete
, sicer uredu lovi, sam kaj pa vem, če me kdaj ne pade na pamet in bi kak mp3 poslušal. Imam en res uredu Kenwood sam kako je potem s tipkami na volanu.
Imam ene feltne doma, nove 4x106, ET 42. Po šraufih pašejo na xsara in picasoja, sam se naslonijo na amortizer. Ne da se mi šraufat, zato sprašujem
. Dones gremo zalit, mislim, da bom kr dobr zalil, ker me je kr mal strah te hidravlike.
Pa še to, sem mislil, da se lahko vozim v vseh položajih nastavitve, [cenzura]
Ne delajo lučke pri števcih in pri tipkah za ventilacijo. Kje to podiram, da ne bom vse polomil.
Radio: na kasete
Imam ene feltne doma, nove 4x106, ET 42. Po šraufih pašejo na xsara in picasoja, sam se naslonijo na amortizer. Ne da se mi šraufat, zato sprašujem
Pa še to, sem mislil, da se lahko vozim v vseh položajih nastavitve, [cenzura]