Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Kranj in okolica, prosim. Ker, če bi LJ bila opcija, bi vozila, kamor sem ga do sedaj. Za Jenka sem slišala že pohvalne besede, sploh ko je treba porihtat kaj, kar prej ni nobeden drug znal, ampak ta pri remontu me je mikal, ker si mislim, da pri menjavi olja ipd pa res ne more kaj dosti zafrkniti. Je pa na poti dom-služba praktično...
Samo v razmislek: s serviserjem je fajn imeti ''zgrajen odnos'' preden pride do sranja. Te namreč vseeno malo drugače gleda, če si pri njem servisiral vse in potem prideš z neko orenk težavo, kot pa če prideš k njemu prvič z orenk težavo.
In še nekaj: s tem odnosom, saj pri menjavi olja ne more nič zafrknit in če veš, da ni ravno dober serviser oz nisi zelo zadovoljen z njim, mu praktično dovoliš, da s slabim delom nadaljuje in ne spremeni ničesar (ne pravim, da Remont dela slabo, nimam izkušenj z njim, da ne bo pomote). Če ti ni zelo odveč pojdi tja, kjer imaš dobro izkušnjo/referenco. S tem tudi nagradiš serviserja, ki dobro dela.
Merlak recimo lahko tudi sam svetujem (družinski servis, izredno korektni, pošteni in so se potrudili tudi s kulanco v korist stranke), AvtoMerkur pa za Citroena ne (je bila precej šokantna izkušnja tam, zadeva se je rešila šele z vključitvijo Citroen Slovenije v primer). Za Jenka sem pa tudi sam že slišal več pohval.