Citroen servis MB - cenovno ugoden

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.401
1.405
113
Zadnje par dni mi avto občasno javi, da imam vodo v naftnem filtru. Očitno bo potrebna menjava, čeprav je bil menjan pred 16 meseci. Ima kdo kakšno priporočilo komu iti, da me na uradnem servisu ne bodo lupili; material imam svoj.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
to lahko greš do vsakega ki ima komplet imbusov in gedor. Nerabi bit mehanik niti.....

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Zadnje par dni mi avto občasno javi, da imam vodo v naftnem filtru. Očitno bo potrebna menjava, čeprav je bil menjan pred 16 meseci. Ima kdo kakšno priporočilo komu iti, da me na uradnem servisu ne bodo lupili; material imam svoj.
Tole zna biti problem (no, odvisno koliko km letno narediš), sploh če si vmes kaj po Balkanu tankal.
wink-1.gif

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.401
1.405
113
Letno naredim cca 17 k. Tankal na Hrvaškem par x. Ostalo Petrol, OMV, MOL in občasno Avstrija takoj za mejo na Šentilju. Opažam pa r že nekaj časa, da avto na cca 1900 obratih pri rahlem pospeševanju cuka-trokira, kot bi mu zmanjkovalo goriva. To je bilo izraziteje če sem tankal pri nas in skoraj nič ko tankam 1 ali 2 tanka zapored v Avstriji. Tudi s hrvaško nafto je cool.
Računalnik na Citroenu pred 2 mesecema ni pokazal nič. Je pa zanimivo, da je zadnji mesec tega cukanja manj oz. ga praktično ni.

Aja je pa motor 2.0 HDI 136KM z avtomatskim menjalnikom (ne robotom).

Nazadnje urejeno: