Čist računalnik

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Misliš glede antivirusov/spywarov?

Zdaj se bo tak razvila debata na treh straneh, v glavnem so najboljši antivirusi: Kaspersky, Bitdefender, NOD32, Panda, Norton, Mcafee, F-Secure, zastonjski pa Avast.

Večina jih ima vgrajen tudi antispyware program, drugače pa imaš: Spysweeper, Spyware Doctor, CounterSpy, Ad-Aware (osnovna verzija zastonj) in zastonjski Spybot.

Potem firewall: Tu imajo razni Internet Security Suite vgrajen firewall, drugače pa: Zone Alarm (osnovna verzija zastonj), Outpost Firewall...

V glavnem noben program ni 100%, sam pa se odloči kateri ti najbolj paše oz. koliko denarja si pripravljen odštet, jaz sem napisal tiste najboljše (no verjetno sem še katerega pozabil).

Jaz pa uporabljam firewall od routerja, Avast za viruse in Spybot za spyware, enkrat mesečno pa še zaženem kaki online scanner (Bitdefender, Panda, Kaspersky, NOD32...).

Nazadnje urejeno:

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.062
109
63
Kaj od tega torej priporocate?
Koliksne so pa cene ce ne vzamem kaj zastonjskega?

Direktni linki so še posebaj zaželjeni! (ali pa private)

Hvala, LP P

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
ZDA cene:

Najcenejši antivirus je Bitdefender - 25$, ostali so nekje okoli 40$.

Anti Spyware so okoli 20$, Firewalli pa okrog 40$.

Celotni paket (Internet Suite) pa je tudi najcenejši Bitdefenderjev: 40$.

Bitdefender lahko kupiš na www.parametica.si - 30€ antivirus, 50€ internet security, 70€ total security. Ne vem pa, če se da kupit direktno od Bitdefenderja, ker je precej ceneje.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Bitdefender lahko kupiš na www.parametica.si - 30€ antivirus, 50€ internet security, 70€ total security. Ne vem pa, če se da kupit direktno od Bitdefenderja, ker je precej ceneje.
Prištej še 20% davka.

V nemčiji je 30 € z davkom. To je cena za 1 leto za 3 uporabnike. Za enga uporabnika je 20€.

V Nemčiji je 10€ doplačila za CD, pri nas pa ne vem. Če je vključen v osnovno ceno, so pri nas v tem primeru ugodnejši.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem probal zdaj - da se kupit čisto normalno na ZDA strani, Internet Security 40$ z davkom. Ne vem kaj potem pri nas tak nategujejo ceno
tongue-1.gif
CD pri njih stane 10$, itak pa si lahko program sam posnameš doma na CD pa je.