čiščenje indukcije

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
imam en mali problem in sicer kljub čiščenju z jarom recimo, mi ne rata očistiti indukceje v nulo. ostanejo na plošči sledi kuhanja, kapljanja, kipenja itd. mogoče je čutiti kot..zapečeno, sam tko zelo fin tanek sloj.

kako to spucat?

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
908
153
43
Zdravo!

Ne vem kako it je uspelo da bi se zažgalo na indukciji, na steklokeramični ja.

Midva čistima z Froschem ala Arf, pa gre vse dol oz. se sploh nič ne zažge.

Lp,

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ekstra čistilo za steklokeramiko bi moralo bit uspešno

Točno tako in samo tako, gre pa za kar agresivno čistilo za naj trdovratnejše madeže na steklokeramični plošči.

Kot zanimivost, se mi je tak film naredil na šipi v pečici. Arf celo fizično, ni šlo dol, Meglii inv se ostalo tudi ne .

Ko sem pa probal to (ima zelo čuden trpek vonj) je šlo pa za šalo skoraj brez drgnjenja ven.

Vem pa točno kake fleke imaš take skoraj malo spominjajo na krom madeže.... samo na pečicah ali steklokeramiki se to pojavi in fizično ne gre ven, ta zadeva pa nekako kemično "razdeviči" šipo sli ploščo ...

Nazadnje urejeno:

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
a čiščenje indukcijske kako drugače poteka kot steklokeramične? ker jst steklokeramično najprej z Viledo gobico za steklokeramične podrgnem, potlej če še kr ne gre dol vzamem strgalo in potem še celo namažem z čistilom Mr.Muscolo za steklokeramične, ki hkrati tudi da lep sijaj. In tako je plošča lepa in svetleča kot prvi dan.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Ko kupiš kakšno stvar dobiš tudi navodila, tako da v navodilih ti vse piše. Drugače imaš pa robe da te glava boli, pa približno vse je enako glede kvalitete.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.581
2.628
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
najprej z Viledo gobico za steklokeramične podrgnem

zmaga.gif

Predvsem pa pomaga, če malo paziš, da ti ne gre lih vse prek kar kuhaš.
grims-1.gif

nenadlegujbabezašporetom.press

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
z čistilom Mr.Muscolo za steklokeramične

tale je bil dejansko odličen, pa ga zadnje čase po trgovinah ni več zaslediti

hmmm, pol pa še dobr da mam še dva doma :D. Res fajn zadeva.
Tudi pri nas doma imamo takšnega. Se mi zdi, da film prepreči, da bi se plošča hitro umazala. Porabi se ga pa minimalno. tako ga je kar za dolgo.

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
imam en mali problem in sicer kljub čiščenju z jarom recimo, mi ne rata očistiti indukceje v nulo. ostanejo na plošči sledi kuhanja, kapljanja, kipenja itd. mogoče je čutiti kot..zapečeno, sam tko zelo fin tanek sloj.

kako to spucat?

V Sparu med čistili poišči astonish v črni embalaži in kupi še viledino gobico za steklokeramično ploščo. Ni stvari, madeža, ki ga ne bo možno odstraniti. Sicer je malo nevšečen vonj od čistila ampak ni ga lepšega kot nov izgled kuhališča.