Zdravo,
Kar se tiče žarjenja sem več ali manj zelen'c. Trenutno so v igri zgolj klasične piknik grill zadeve (čevapi, kotleti, klobase etc..). Se pa pripravljam tudi na bolj resne podvige iz YT DIe Grillshow kanala (https://www.youtube.com/user/Grillshow).
Do sedaj je bil Webrov Spirit nekajkrat v uporabi. Peče se odlično, vse OK, razen čiščenja. Po prvi uporabi sem ga čistil dve uri, kar se mi zdi, da ubije celoten užitek roštiljanja. Kolikor gledam na netu, nekateri čistijo dvakrat na sezono. Pred uporabo zgolj segreješ rešetke, skrtačiš in teraš dalje...
Zanima me kako pogosto in na kakšen način se lotevate čiščenja žarov? Kaj so glavni pripomočki....??? Torej, vaše izkušnje.
Hvala in LPM;
Kar se tiče žarjenja sem več ali manj zelen'c. Trenutno so v igri zgolj klasične piknik grill zadeve (čevapi, kotleti, klobase etc..). Se pa pripravljam tudi na bolj resne podvige iz YT DIe Grillshow kanala (https://www.youtube.com/user/Grillshow).
Do sedaj je bil Webrov Spirit nekajkrat v uporabi. Peče se odlično, vse OK, razen čiščenja. Po prvi uporabi sem ga čistil dve uri, kar se mi zdi, da ubije celoten užitek roštiljanja. Kolikor gledam na netu, nekateri čistijo dvakrat na sezono. Pred uporabo zgolj segreješ rešetke, skrtačiš in teraš dalje...
Zanima me kako pogosto in na kakšen način se lotevate čiščenja žarov? Kaj so glavni pripomočki....??? Torej, vaše izkušnje.
Hvala in LPM;