Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Postali smo singstar navdušenci pa rabimo čip, da preizkusimo še "kupljene" igre.
Kakšna je razlika med posameznimi čipi in kje v LJ mi zadevo prilotajo?
Ja pa zmeraj moraš tlačit ta DVD notri, če hočeš kaj igrat. Za ta denar dobiš z vgradnjo vred že čip, pa ti ni treba imet dodatnega DVD-ja da lahko igraš. Pa še nekaj, tisto kar prodaja trgovina na zgornjem linku ne dela na novejših verzijah PS2. Če koga kaj več zanima pa pod zasebno.
@Bitch, ne vem ali je bilo tisto p resnemavanju zajebancija ali ne, vendar MORA biti original Swap Magic da dela. Je pa tako kor je rekel Tomas, da moras za vsako igro dajati noter ta DVD, nato cakati, odpirati pogon, dati noter igro... Cip je boljsi. Kupi kaksen Matrix Infinity cip ali pa h2o. Je pa res da z cipom izgubis garancijo, pri SM pa garancija ostane(v konzolo moras dati neko plastiko, ki jo lahko potem poberes ven). LP
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.