Rabu bi cinšpulo za mojega megana 1.6 8v 98.l. Nujno, pozna kdo kakega ki ima veliko meganov doma
Vprašanje je, ali lahko v soboto kje kupiš novo.Citat:
Uporabnik jakkaa pravi:
Tud nova ni neko bogastvo...
V kolikor motor sploh ne vžge, je običajno kriv senzor vžiga na vztrajniku.Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
rad bi se najprej prepričal da je to to preden kupim novo...
Kje pa je tu govora o 6 valjnem motorju?Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ja 3 valjni motor je drugace kot 6 valjni in da delujeta samo 2 valja, pomojem.
1. verjemi, ker ti to govorim iz prakseCitat:
Nevrjamem da 4 cilindrski avto lahko dela na pol manj batov ,torej na dveh ker vem kako dela na 3 valjih od 4ih. To je to, isto velja za 6 valjev pri katerih bi samo polovica torej 3je delali.
Citat:
Nevrjamem da 4 cilindrski avto lahko dela na pol manj batov ,torej na dveh ker vem kako dela na 3 valjih od 4ih. To je to, isto velja za 6 valjev pri katerih bi samo polovica torej 3je delali.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Sicer je offtopic, ampak motor bo delal dokler bo moč delujočih valjev večja kot pa je trenje celotnega sklopa, ki ga poganja.
Najprej še enkrat od začetka preberi, za kakšno informacijo je turbobitch prosil. Odgovore, ki sem mu jih dal so taki, da lahko sto procento sam ugotovi, če je napaka na vžigalni tuljavi in tudi, na kateri. Vse, kar sem napisal vem iz prakse in za tem tudi stojim.Citat:
Sej zato ke rvem kako je rukalo na 3 cilindrih in da je avto komaj vzgal, da bi pa delal samo na dva cilindra ali celo na enega kot pises pa pac nevrjamem.
@Janko, se opravicujem, ima VR6 motor.