Cimetova tekila

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
A kdo ve, kje bi se dalo pri nas nabavit cimetovo tekilo
confused-1.gif
Rabim za darilo...

Par let nazaj sem jo nabavu na fun-drinks.com (tequila el maldito gold), zdej pa je žal ne uvažajo več.
frown-1.gif

Sem že iskal preko strica googla, pa žal nisem našel nič konkretnega... Anyone? Thx!

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Sem najprej že klical v eno izmed mehiških in so me preusmerili na uvoznika, ki pa pravi, da prodaja samo pravnim osebam.

No, zgleda da sem sedaj poklical v pravo in sicer v imperio mexicano, kjer jo sami delajo in se jo da tudi kupit v litrskih flašah. Tako da je zadeva rešena
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
In kakšna je cimetova tequila?
rolleyes-1.gif

Imaš belo (blanko,silver) in pa zlato (gold) ... prva je klasična, druga pa starana. Večina gold tequil pri nas je sicer obarvanih (kar velja tudi za ostale "barvne" žgane pijače). S cimetom pa nima nobene veze, razen če misliš da jo potem piješ s cimetom/pomarančo?! (ampak to lahko tudi "belo")

B81

22. jul 2007
37.865
11.090
113
Pa ti si pravi leksikon
grin1.gif

@avtor: ne res, kakšen okus pa ima?

Dushan

Pripravnik
11. apr 2008
274
0
16
Po čem pa naj bi imela okus, če je cimetova...
cheer.gif

No skratka, zadeva je zelo pitna, zato si jo pa kolega tudi želi, odkar jo je probal...
nahrung002.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.181
4.147
113
Še kakšno slikco kako izgleda?
grin1.gif

Ker cimetove teqile res nisem še nikoli videl še manj pa pil, sem pa pil klasično teqilo s soljo in limonom ali pa s pomarančo in cimetom. To je tudi edino pravilno, ker če je cimet že v teqili je potem to "teqila liker"! Za likerje je pa škoda dobre teqile!
nahrung002.gif