Citat:
Uporabnik mistique pravi:
P.S: a ti mrbit "uvažaš" makine iz USA?
Citat:
Pa ne moreš bit fovš ciganom zaradi torbic, avtomobilov, cunj in keša...aja, lahko
Citat:
Me je malo zanimalo, kolikšni so okvirni stroški za papirologijo (prepisi, homolomo, prilagoditve vozila, prevoz, davščine,...). Čeprav bi za prevoz (kontejner) v bistvu poskrbel sam.
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Jao, kva je bil že un z brki leta 41?
Glej, ne rabiš hrepeneti po nečem, česar ni. Živi življenje, drink beer, spremljaj porabo "per galon" in to je toCitat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Pa ne moreš bit fovš ciganom zaradi torbic, avtomobilov, cunj in keša...aja, lahko
Ampak res! Res sem jim lahko fovš, saj oni se tu počutijo domače in dobrodošle in je v bistvu vse po njihovem okusu, željah, mentaliteti... Medtem, ko se jaz vsak dan v rodni deželi počutim, kot tujec, ki se ne želi asimilirati.
Citat:
Citat:
Me je malo zanimalo, kolikšni so okvirni stroški za papirologijo (prepisi, homolomo, prilagoditve vozila, prevoz, davščine,...). Čeprav bi za prevoz (kontejner) v bistvu poskrbel sam.
Takole na hitro in približno za vozilo iz ZDA te pridejo omenjeni stroški s prevozom cca 2500 + eur, pod pogojem, da je starodobnik. V kolikor je avto novejši se zakomplicira premnogo stvari, ki jih drago plačaš.