Chrysler Voyager L.96-01

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Skratka me zanima samo benciski motor se pravi ali 2.4 110kw or. 3.3 116kw!

Ima kdo izkušnje (dobre ali slabe) ni pomembno ker si ga želi kolega in ga zanima ali so nagnjeni kvarljivosti ali so pač mule kot ga hvali eden od lastnikov.
Dobil sm sicer info da so jim kolesni ležaji na uradnem servisu cca.500€ pa tudi to me zanima če drži!
Je drag za vzdrževanje?

Skratka vsaka informacija je dobrodošla.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Živ,

Prijatelj sicer nima voyagerja ampak ima cherokeeja letnik 98. Vozi ga k nekemu mehaniku ki servisira predvsem chryslerje in jeepe in je povedal da so glavni problem teh vozil dragi rezervni deli, menda pa na trgu ni ravmo veliko neoriginalnih rezervnih delov. Drugače nikoli ni pripovedoval da bi se nadpovprečno kvarili.

Morda ti ta info kaj pomaga.

lp

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Neki je, ga pa bl zanima kankretno Voyager - velik avta za mal dnarja sam da nau pol
uf-1.gif

Thenks enivej
evil.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Ti jaz povem, sicer za dizelskega, ampak vseeno.
Izogni se tega drekavta, ker drugega kot stroškov ne bo. Recimo v notranjosti med vožnjo nonstop nekaj škripa pa plastika prav "kriči", tako da zlahka popizdiš. Okvare... Ha.. To je še veselica. V zadnjih 2 letih je bilo stroškov za okrog 3k eur popravil, zdaj je crknila še bosch pumpa.
smirk-1.gif

Bejž od teh jajc od avta. To v bistvu sploh ni avto... Kar je v tem avtu dobrega so električne stvari, pa še te ne delajo kot bi mogle.
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Povem iz prve roke, 98 letnik 2.5 dizel, prvi lastniki. Res je kar je Infernus napisal, češki avto, vse škripa, znotraj glasen. Ampak najboljši avtomobil od vseh kar smo jih imeli! V 240.000km nismo na avtu menjali praktično NIČ. Na avtomobilu je bila menjana samo ključavnica za vžiganje oz. nek kabel ki gre do nje ali ne modul nevem točno... 30.000 bivših SIT in to je VSE. S tem da povem da je avtomobil bil namenjen delu, prevozu robe, skratka z njem se je ravnalo nečloveško, mrzlega se ga ni šparalo.... Skratka nad pričakovanjem! Sem pa imel kot svoj prvi avtomobil Voyagerja 3.0 bencin, za ameriški trg delan, šel mi je avtomatski menjalnik, naročil sem ga iz Kanade, skupni stroški NOVEGA z letalom vred ter carino cca. 250.000SIT bivših... Poraba pod 12L zelo zelo težko
smile-1.gif

Lp

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Povem iz prve roke, 98 letnik 2.5 dizel, prvi lastniki. Res je kar je Infernus napisal, češki avto, vse škripa, znotraj glasen. Ampak najboljši avtomobil od vseh kar smo jih imeli! V 240.000km nismo na avtu menjali praktično NIČ. Na avtomobilu je bila menjana samo ključavnica za vžiganje oz. nek kabel ki gre do nje ali ne modul nevem točno... 30.000 bivših SIT in to je VSE. S tem da povem da je avtomobil bil namenjen delu, prevozu robe, skratka z njem se je ravnalo nečloveško, mrzlega se ga ni šparalo.... Skratka nad pričakovanjem! Sem pa imel kot svoj prvi avtomobil Voyagerja 3.0 bencin, za ameriški trg delan, šel mi je avtomatski menjalnik, naročil sem ga iz Kanade, skupni stroški NOVEGA z letalom vred ter carino cca. 250.000SIT bivših... Poraba pod 12L zelo zelo težko
smile-1.gif

Lp

Primerjaj ga z enim japonskim avtomobilom. Jaz ga ne morem s svojim Mitsubishijem. Pa še Mitsubishi mi je preveč "češki". Če ga primerjam s staro Toyoto kako je narejena je moja Micka odpadek (pa je neprimerljivo boljše narejena kot kakšen evropski zvarek).
smile-1.gif

blaz_opc

Pripravnik
27. apr 2008
91
0
6
41
Obišči stran
No bom pa še jst napisal. Mi smo imeli voyager-ja leta98 prodali 01. imeli smo motor 3.8 awd oprema Lx. Baje so bili samo trije v sloveniji. Avto smo pol prodali enmu sorodniku in še zdej dela brez problemov avto ima 470 000 km!! Sej res pa da je vzdrževanje. Ga je pa treba redno serviserat kot vse druge avtomobile. Vem da na tem avtu ni še nč šlo, vsaj resnega ne!

Lahk pa da je pri 2.4 dizlu in3.3 kej drugač. Ta model ki smo ga imeli je brez napak.......

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Hvala vsem za informacije, sicer za diesel motorje vemo da so se slabše pokazal kot bencinerji sam vseen.

Jst sm itak pristaš Japanezerjev pa čeprov vozm dojč vagon
evil.gif