Chrome mi že nekaj časa prikazuje opozorilo preveri gesla.
Sedaj sem šel gledat po teh navodilih
, in vidim da je problematično najbrž samo eno geslo, ki sem ga uporabljal za registracijo na manj pomembnih spletnih straneh. Je pa teh strani kar nekaj.
Ali moram sedaj na vseh straneh spremeniti geslo v nekaj drugega, "univerzalnega" ali je kaka druga rešitev? Gesla imam načeloma shranjena v chromu, razen za "bančne" zadeve.
TIsto je pač samo v glavi.
Nekaj sem hotel delati s slikami, pa vidim da imajo vse slike v explorerju zgoraj desno dve modri puščici, in so vse slike označene samo za branje. Tako da imam neko štalo na laptopu.
Sem hotel oznako za branje umakniti, pa je ne umakne.
Pri shutdown opciji imam posodobitve na voljo, ampak se ne upam narediti posodobitve, da ne bi ob posodobitvi instaliral kakega virusa, ki bi vse kriptiral.
Kak predlog, pa prosim brez sarkazma
Sedaj sem šel gledat po teh navodilih
Chrome preverja gesla in opozarja pred ribarjenjem
Večina uporabnikov verjetno ve, da brskalnik Chrome (pa tudi drugi) lahko shranjuje njihova gesla. Tako jih ni treba vedno znova vpisovati. Po novem Googlov brskalnik ob vsakem vpisovanju gesla pre…
tehnozvezdje.si
Ali moram sedaj na vseh straneh spremeniti geslo v nekaj drugega, "univerzalnega" ali je kaka druga rešitev? Gesla imam načeloma shranjena v chromu, razen za "bančne" zadeve.
TIsto je pač samo v glavi.
Nekaj sem hotel delati s slikami, pa vidim da imajo vse slike v explorerju zgoraj desno dve modri puščici, in so vse slike označene samo za branje. Tako da imam neko štalo na laptopu.
Sem hotel oznako za branje umakniti, pa je ne umakne.
Pri shutdown opciji imam posodobitve na voljo, ampak se ne upam narediti posodobitve, da ne bi ob posodobitvi instaliral kakega virusa, ki bi vse kriptiral.
Kak predlog, pa prosim brez sarkazma