CHIPTUNING AVTOMOBILOV

kmmaster

Zelenc'
11. maj 2013
21
0
1
Ali ima kdo že kaj izkušenj s čipanjem avtomobila oz. s katerim programom se mapa spreminja in na kakšen način???

kmmaster

Zelenc'
11. maj 2013
21
0
1
IN MAMO ENGA PAMETNAJKOVIČA???
priden.gif

kmmaster

Zelenc'
11. maj 2013
21
0
1
HAHA SAJ NISM TAK GEEK KOKR TI ŠPEGLAR VEŠ??? ČE NIMAŠ POJMA O ČIPANJU NE PISAT A SE TI NE ZDI???
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A bi rad hitro zaključil svojo kariero tu na Alterju? Ker s takim odnosom si ne predstavljam, da ti bo kdorkoli hotel kaj pomagat.

In ne vem kakšno vezo imata ocena uporabnika in bonton s geeki in špegli. Če misliš, da je bonton samo za geeke, se mi smiliš.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
A ima kdo izkušnje s iskanjem tipke Caps Lock

Nimamo. Zgolj z iskanjem.
smile-1.gif

POTEM PA LEPO PROSIM, POMAGAJ. ENIM TUKAJ BI PRAV PRIŠLO TO ZNANJE.
Bolj pametno bi bilo ce bi uporabnik kmmaster peljal tja, kjer se profesionalno ukvarjajo s tem.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Citat:
Profesionalno iskanje tipke Caps Lock?

Saj mi je jasno, da se norca delaš
jezen.gif
, ampak zakaj??
Je res, da je pisal z velikimi črkami, big deal!
Mu je vsaj en uporabnik konkretno odgovoril, da nimate pojma...
Eh, ....
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
https://www.alter.si/tabla/pogojiSodelovanja.php

Uporabniki se morajo izogibati kiber-vpitju (pretirana uporaba velikih tiskanih črk), pretiranemu raztegooooooovanju besed, ali prevelikemu številu objav, ki bi uporabnikom otežkočile sodelovaje v temah ali prekomerno oglaševale določen izdelek, storitev, spletno stran... Presojo in ukrepe za ta dejanja bodo določili moderatorji, glede na težo prekrška. *

Glede na to, da je vse (obe) svoje teme naslovil z velikimi črkami sem predvideval, da bo s tem tudi nadaljeval.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik kmmaster pravi:
Ali ima kdo že kaj izkušenj s čipanjem avtomobila oz. s katerim programom se mapa spreminja in na kakšen način???
Načeloma je odvisen od posameznega avta, spreminja se pa na način da se spreminja številke v posameznih tabelah za predvžig, vbrizg bencina, variabilnih odmičnih, nadzor solenoida za tlak turbine, seveda to delaš na valerjih s priklopljenimi aparaturami in skrbno spremljaš podatke o temperaturi izpuha, lambdi, tlaku... Dobr je če maš že prej izkušnje s točno določenim motorjem, veš kako deluje, kake so omejitve, specifike, da se lahko s svojimi parametri približaš maksimumu.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Meni si čisto lepo odgovoril
d055.gif
, zakaj tudi njemu nisi tako??
Aja, pa, da tudi jaz ne bom kršila kakšnega izmed pravil, se bom malo nazaj držala
crazy1.gif
.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik kmmaster pravi:

Pelji avto k nekomu, ki zna in ve kako in ima s čim. To ni tako, kot bi need4speed igral.

kmmaster

Zelenc'
11. maj 2013
21
0
1
Mene zanimajo programi za preprogrameranje map in navodila za uporabo oz. software in tool za čipanje če se da kje kupiti preko neta načeloma pa imam mpps in galletto 2 programa za menjanje map ampak za šarat po mapah pa nimam ne programa ne znanja. Rad bi se pa naučil ker se načeloma ukvarjam z elektroniko. Ne najdem na netu nič pametnega glede valjarjev in programov....
Hvala za odgovor na temo a drugi k vam je dougcajt oz. nimate pojma pa obvoz????

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Daj ne serji pa ne igraj forumaškega šerifa. Z izjemo capsa v naslovu je bilo njegovo vprašanje popolnoma lepo in pravopisno napisano.
bonk.gif

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Glede dynota lahko pogledaš na strani v mojem podpisu, glede znanja pa ni hitrega recepta. Programov za serijske avte ne poznam, ker mi uporabljamo namenske ecuje, kjer se software dobi zraven.