Cesta Podkraj - Kalce

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pomoje pa ne, ker na tem odseku so zelo pridni. Se spomnim lanske zime. Ves srečen pridem na Kalce ( Keltika zasnežena ) in so prasci že plužli. Ravno dva pluga obračala in se vrnila nazaj proti Podkraju ( najbrž ). Nesrečen obrnil in šel nazaj uživat na Keltiko.
smile-1.gif

Skor 100% je spluženo, če pa ni pa tut ni panike. Sej ni blo neki velik snega, pa še lepe kombinacije so. Samo prekladaš
tongue-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
po reakcijah večine voznikov ki so se včeraj peezdli na radiu/TV more bit vse podrgnjeno do zadnjega centimetra. Če stopiš ven iz avtomobila, da to lahko v copatkih....

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ja samo res. Sem ravno zjutraj premisljeval cemu sem kupil zimske gume? Zjutraj ob 5am sem se podal naokoli v upanju na nekaj zimskih uzitkov in se komaj izognem 4m sirokemu plugu pod krvavcem
bonk.gif
Jara gospoda iz LJ, ki pospeseno gradijo na tem obmocju bodo pomojem se talno ogrevanje potegnili do vrha zvoha. Pa je slo se eno zimsko veselje...

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Jaz sem jih zato, ker je bila cela štala na AC čez Trojane, in so nas z DARS napotili na Trojanski izvoz. Pa smo vozili po nespluženi cesti. Scer s kolesnicami in ponekod že ledom spodaj. Je kar drselo.

PS. Upam, da so kretenom, ki so včeraj povzočali štale na cestah, podelili orenk kazni. Kako lahko bebci v tovornjakih in avtomobilih z letnimi pnevmatikami mislijo, da bodo čez Postojnski prag ali pa Trojane prišli kar tako.
10.gif

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Ti hočeš pravzaprav povedat dve stvari:
-si najboljši voznik (kot večina na tem forumu),
-si skrajno zafrustriran, ker ne moreš živet v Ljubljani.

To smo od tebe prebrali že n-krat, zdaj pa se, prosim, sprijazni s svojo bedno situacijo.
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.388
5.664
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Ja samo res. Sem ravno zjutraj premisljeval cemu sem kupil zimske gume? Zjutraj ob 5am sem se podal naokoli v upanju na nekaj zimskih uzitkov in se komaj izognem 4m sirokemu plugu pod krvavcem
bonk.gif
Jara gospoda iz LJ, ki pospeseno gradijo na tem obmocju bodo pomojem se talno ogrevanje potegnili do vrha zvoha. Pa je slo se eno zimsko veselje...

Jaz pa lani ko smo šli gor mal na zimski sprehod vidu verižno trčenje 5ih avtov ko se niso mogl ustavt ker je prvi ketne natikal