Covid-19 Cepiva

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.619
4.356
113
Evo cepivo deluje, sedaj imam 2 vrsti prepustnic.
3x cepljeni zaenkrat neomejeno
1x prebolel veljavno 6 mesecev.

Zdaj se pa lahko pomešam med Anticepilce..

• Haha
Reactions: Ytbnd

jest5

Guru
18. avg 2007
26.080
-8.782
113
Znanost napreduje. :aplauz:

But authors of research, published in the Anatolian Journal of Cardiology in 2017

Sicer pa lepo, da si vsaj preko trač novic pogruntal, da preveč kofeina in ostalih poživil škoduje :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: Matey in mosseero

javr

Guru
6. dec 2011
1.930
1.147
113
dokumentarec z datumom 25.januar 2020

Borouc

Zelenc'
12. apr 2022
1
1
1
Model, prilepiš Nadalove težave s sugestivnim pripisom o karmi (da so torej težave posledica cepljenja). Ko ti pokažemo, da si brcnil v temo (nalomljena rebra so malo težje posledica cepljenja, razen v primeru, da zletiš po stopnicah, ko bežiš pred cepilcem), pa začneš z osebnimi napadi in preusmerjanjem pozornosti.

Pa to ni prvič. Si že velikokrat lepil sugestivne tvite ali tvite opremil s sugestivnimi komentarji. Pa ti pokažemo, da si brcnil v temo, in si se izgovarjal, da si samo nalepil tvit, zraven pa ničesar mislil.

Predlagam, da v bodoče začneš zraven še misliti, pa bo.
Mudel, clovek z nalomljenimi rebri se ne zgrudi. Ne lezi vodoravno, se manj na trebuhu kot Nadal, ker v taki poziciji ne more dihati. Tudi spati se ne da leze, ampak sede in to cimbolj vzravnano. Z nalomljenimi rebri se ne sklanjas naprej, ne skomigas z rameni, kot je on pocel na intervjuju , ker bolecina postane samo se hujsa, zato se trudis biti cim bolj pri miru. Ne odlagas steklenice na tla, ker tega ne zmores in se ne drzis za srce, tako kot se je Nadal. Stresni zlomi pri tenisu so obicajno na spodnjih rebrih, ne zgoraj pri srcu. Ljudje z nalomljenimi rebri ne grejo en teden po poskodbi na trening kot Nadal, ker po enem tednu komaj hodis in vsak vdih je muka. Poleg tega s treningom tvegas, da se ti poskodba poslabsa. V skrajnem primeru ti rebro lahko predre pljuca. Nalomljena rebra se zdravijo vsaj kaksnih 6 tednov, da si brez bolecin, nisi pa se cisto zdrav, tezje poskodbe tudi 3 do 6 mesecev, a Nadal bo nazaj v polnem zagonu 4 do 6 tednov po poskodbi. V intervjuju po tekmi je sam rekel, da ne ve, kaj je, da tezko diha. Niti besede o rebrih. Ce imas nalomljena rebra, verjemi, da presneto dobro ves, kaj ti je. Sploh vrhunski sportnik, ki se redno srecuje s poskodbami. Lahko se motim, ampak tole mi vse skupaj zgleda, kot da ne zeli, da se mu poskodba dobro pozdravi, ali pa ima poskodbo neke druge vrste. Po njegovem obnasanju sodec je ta drugo.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.113
10.961
113
kod Džej-Zija
Nabijalko, ena v tvojem stilu: KRIVA SO CEPIVA!!!!

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.988
113
Pavlihova pratika je nazaj
Marsikdo v teh dneh razmišlja o cepljenju s poživitvenim odmerkom, pri čemer ga vodi predvsem skrb glede izteka evropskega covidnega potrdila.

Oprostite: od dne, ko sem slišal, da imajo preboleli + dvakrat cepljeni časovno neomejeno potrdilo, dvakrat cepljeni + preboleli pa časovno omejeno, sem šel med "anticepilce." Ne bom se šel več cepit, saj vam ne zaupam več. Naredil sem vse po (vaših) navodilih - dvakrat sem se cepil, zdaj pa sem kaznovan kot kakšen šolarček, ker se ne želim cepiti s tretjim odmerkom (zame je tretji odmerek prebolevnost). Oziroma celo ožigosan kot "anticepilec". Ne da bi se kdor koli od t. i. stroke čutil dolžan kar koli pojasniti.

S takim odnosom ste na ravno FB-dohtarjev, pa jih lahko še tako zmerjate. Na isti ravni ste!

Sosednji članek bi lahko pojasnil vnemo:
Do prihodnjega leta do 3,1 milijarde presežnih odmerkov cepiva proti covidu-19

• Wow
Reactions: javr