Cenzura RTV?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.584
113
Ali je to cenzura?

Kje so mankajoče besede: Ti, Zdravko Počivalšek, lažeš. Ti, Zdravko Počivalšek, kradeš. Ti, Zdravko Počivalšek, si kriminalec. Zato moraš ti, Zdravko Počivalšek, v zapor“, so prostaške besede poslanca radikalne Levice Mihe Kordiša

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Ti, Zdravko Počivalšek, lažeš.
Ti, Zdravko Počivalšek, kradeš.
Ti, Zdravko Počivalšek, si kriminalec.

Zato moraš ti, Zdravko Počivalšek, v zapor - e to pa ni res. V zapor morajo samo pravnomočno obsojeni kriminalci. Ne vsi, samo pravnomočno obsojeni. Zato lahko nekateri še naprej sedijo v parlamentu.

DuCoM

Pripravnik
4. mar 2019
52
26
18
Ti, Zdravko Počivalšek, lažeš.
Ti, Zdravko Počivalšek, kradeš.
Ti, Zdravko Počivalšek, si kriminalec.

Zato moraš ti, Zdravko Počivalšek, v zapor - e to pa ni res. V zapor morajo samo pravnomočno obsojeni kriminalci. Ne vsi, samo pravnomočno obsojeni. Zato lahko nekateri še naprej sedijo v parlamentu.
A si lahko še bolj bebast?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
V zapor morajo samo pravnomočno obsojeni kriminalci. Ne vsi, samo pravnomočno obsojeni. Zato lahko nekateri še naprej sedijo v parlamentu ali županjujejo, pa čeprav v najlepšem mestu..

• Haha
Reactions: BuDi

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ali je to cenzura?

Kje so mankajoče besede: Ti, Zdravko Počivalšek, lažeš. Ti, Zdravko Počivalšek, kradeš. Ti, Zdravko Počivalšek, si kriminalec. Zato moraš ti, Zdravko Počivalšek, v zapor“, so prostaške besede poslanca radikalne Levice Mihe Kordiša
Kakšna cenzura? :nigladek: Vsak si lahko na tretjem programu RTV Slovenije ogleda in posluša vseh 16 ur blebetanja našil izvoljencev. Sumim, da gledalci NoreTV poznajo samo prvi program.:evil:

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.548
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Sicer nisem videl prispevka vendar tole:
"Tisti, ki skušajo vnaprej prepovedati rock koncert, kjer gotovo ne bo ustaške ikonografije, ..."

Onu istu nasu kosulju pripremi
na tavan je stavi, za mene je spremi
bice ona opet i sinu po mjeri
kao sto je bila mom djedu i meni

Kakšne barve bodo srajce?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
Ma ni težava v tem, da bo vnuk enak dedu - težava je b tem, da se nasprotovanje “fašizmu” (Thompsonu* - ki neposredno povzdiguje ustaštvo) enači z omaloževanjem samostojnosti Slovenije.

* pa da ne bo kakega nesporazuma - Thompson ima nekaj najlepši balad, kar sem jih slišal - a žal preveč poudarja svojo “desno” stran - in na tem gradi svojo prepoznavnost.
Ko tole:
poslušam mi gredo kocine pokonci. Samo jebi ga - Thompson ga je napisal i ga tudi izvaja.

edit: pa splača se video čez 4:00 poslušati - “babe” gredo od tam še nekaj stopnic“višje” (ne po tonski lestvici)

Nazadnje urejeno:

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.031
3.733
113
Sicer nisem videl prispevka vendar tole:
"Tisti, ki skušajo vnaprej prepovedati rock koncert, kjer gotovo ne bo ustaške ikonografije, ..."

Onu istu nasu kosulju pripremi
na tavan je stavi, za mene je spremi
bice ona opet i sinu po mjeri
kao sto je bila mom djedu i meni

Kakšne barve bodo srajce?
A to poročna srajca?