cenejsi klici v tujino

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
a je mozno preko mobilnega telefona(mobitelov narocnik,lahko kateri drugi tudi) klicati v tujino.po moznosti brez uporabe interneta??
confused-1.gif

lp.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
a je mozno preko mobilnega telefona(mobitelov narocnik,lahko kateri drugi tudi) klicati v tujino.po moznosti brez uporabe interneta??
confused-1.gif

lp.

Saj je navaden Voice klic kaj še rabiš?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
si pa prijazen...
aplauz.gif

ma saj veš da drugače nisem tak,...nisem mogel,...vsi bi pač radi imeli vse zastonj,... sem nekaj slišal da tuš pripravlja brezplačne klice v 600 držav s katerimi ima podpisano pogodbo za dostavljanje smsjev,...

drugače pa naj proba voip ,... ni sicer to kar sprašuje a bo že qool,...

b

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
confused-1.gif

lp.

Kaj če b poskusil in nato poročal?
Zastonj pa ne bo. Tudi v trgovini ne moreš priti zastonj do ničesar. Še vrečko ti zaračunajo. Torej ne pričakovati zastonjkarstva nekje drugje ker za to pač ni nobene realne podlage. Bi ti meni zastonj popravil armaturo v kopalnici?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.630
4.356
113
Najcenejše klice iz mobilnega telefona v tujino ima T-2, samo kakšna pa je kvaliteta pa nebi vedel, ker nad njihovimi Voip telefonijo sem krepko razočaran kaj se tiče kakšnih klicev iz tujih omrižij ali pa kakšnega Betamax Voip dostopne točke v tujini. Za čuda pa se na Mobitel ali pa Telekom zelo dobro čuje pa tudi na Amis ,da ne bo pomote.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.915
115
63
mb+ -20km
@all:
zaenkrat hvala vsem,mislim pa, da zaenkrat je T2 dalec najcenejsi operater(0,04eur/min za najbolj klicane drzave)za klice v tujino brez uporabe interneta,kar se pa tice kakovosti zvoka,pa mislim,da ne bi smelo biti problema saj uporabljajo Mobitelovo omrezje, tako kot Tusmobil.
lp.