Cena kosa torte

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
347
83
Kras
www.mtl.si
Kremšnita, Citypark 1,88. Hudo dobra.
smirk-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
V Maxiju v LJ so torte cca 2€, ene tudi več. Vsaj toliko so bile med poletjem, ko me je skoraj kap zadela, ker mi je za eno zaračunala bivših 600 SIT (spodaj, v trgovini).

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
hm.. kos torte je 2EUR
če naročiš celo za 24 kosov je pa kos cca 5 EUR
WTF?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Se mi zdi zvezda ena najdrazjih, skor 700 fakin bivsih za en usran kos torte je pa mal velik. Sicer naceloma nimajo slabih, samo tudi koscki niso glih za umret veliki.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Po dolgem času pred kratkim spet jedel zunaj, v Tušu v Celju (la petit cafe al neki tazga). Cena je 1,7 €.

LP
peter

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
O pišuka, to pa nebo tako poceni
frown-1.gif

Punca ima rojstni dan, in je pač rekla da ful noče na neko večerjo, ali bilokam,
ampak da bi rada šla v slaščičarno in se nažrla tortic. (ne je sladkarij, samo
tote neke skute, pa ržene stvari, skratka brezvezno bio hrano) In rad bi jo
pol pač peljal v slaščičarno, pa naenkrat naročil ene 30 kosov različnih tortic,
rum kroglic, čebeljih pikov in ostalih cukerbomb, pa naj si privošči
smile-1.gif

Samo očitno bodo te tortice dražje kot večerja v JB-ju.
cry12bpy.gif

Samo kajčeš, sej jo moreš met rad
roza.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Citat:
Uporabnik peterm pravi:
hm.. kos torte je 2EUR
če naročiš celo za 24 kosov je pa kos cca 5 EUR
WTF?

120 EUR za torto? WTF
stupid-1.gif

Eh no way, model se je zmotil, v centru je najdražja tortica (danes preveril)
2,8, in to v eni najdražji kavarni v strogem centru, pa še to sahar tortica.

Tako da če kupiš torto recimo po naročilu, te več kot 1€ kos nemore stat, max.
1,3, pa še to govorimo o sahar torti, al pa recimo torti z izven sezonskimi substancami,
ala kostanjeva torta sred poletja.

Prej sem klical mati, da mi je svetovala, pa je rekla da sta z starim jedla v slonu v lj
kremno kavno torto z konjakom, baje noro dobra, pa je bla 3,9€ kos.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
O pišuka, to pa nebo tako poceni
frown-1.gif

Punca ima rojstni dan, in je pač rekla da ful noče na neko večerjo, ali bilokam,
ampak da bi rada šla v slaščičarno in se nažrla tortic. (ne je sladkarij, samo
tote neke skute, pa ržene stvari, skratka brezvezno bio hrano) In rad bi jo
pol pač peljal v slaščičarno, pa naenkrat naročil ene 30 kosov različnih tortic,
rum kroglic, čebeljih pikov in ostalih cukerbomb, pa naj si privošči
smile-1.gif

Samo očitno bodo te tortice dražje kot večerja v JB-ju.
cry12bpy.gif

Samo kajčeš, sej jo moreš met rad
roza.gif
In zakaj nebi nekaj sam spacal?
Kupiš une že pripravljene biskite v trgovini pa še smetano (hulala je najboljša) namečeš malo sadja (ne kislega) in dekla bo čisto paf pa obvezno poudari DA IMA IZREDNO MALO KALORIJ!!! drugače bo cel halo ko bo povedala prijateljicam, da se je nažrla tortic in potem bo v grupi ena pametna kura in bo začela JOJ a veš kolk kil si zdej dobila gor čiv čiv
uf-1.gif

Nikoli več ne bom ponovil te napake, da sem svojo peljala v zvezdo na 4 kose tortice
ne-ne-1.gif

Kakor hočeš nasvet maš
smirk-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Emmm ja ti kr upaj, upanje umre zadnje.
Itak bo ona prej umrla zaradi ne vem česa že če bo pojedla 30 tortic al je mišljeno samo po en grižljaj od vsake
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ja ona je rekla, da bi se rada torte najedla, pa sem reko kake torte, pa je rekla ene 5 okusov,

pa da se nemore odločit ker nebo mogla niti 2 pojest. (za zajterk poje pol jogurta in 3 prepečence,

za malico pol jabolka, za kosilo četrt puranjega zrezka in 3 perice solate, večerja pa je v obliki

ene kepice sladoleda) tak da pomoje bo vsake tortice en grižljajček, ampak tak nabija s temi torticami,

da je mam ze pun kufer, posikal bom najbolj založeno slaščičarno v državi in ji na mizo zmetal vsaj 20

tort zdaj pa degustiraj in delaj kar hočeš, pa da mam mir pred temi torticami.

Seveda bom tudi sam zarezal kako saharco, rum kuglo pa še kremšnito zadi
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Hojla,

potem moraš pa novo uro njej dati na roko, da ti jo prva močnejša sapica v Dravo ne odpihne.
evil.gif

Ti jo kar razvajaj, pa še Željka ali kakor se že imenuje zadnje štirinožno lajalo da se bo pošteno najedel.

Off
write.gif

Pravi Jack (me), bi pa tako naredil. Šel bi v mestno slaščičarno in naročil za naslednji dan torto, ki naj bo sestavljena iz 5-6-7 različnih okusov. Tako, da bo imela najmanj 30 kosov. Pa še napišejo naj njeno ime gor in šef slaščičarne naj ji pride osebno čestitat, cigani pa eno romantično balado zaigrat dokler bo jedla. Potem boš 100% seksal.
priden.gif

Razen, če si ne boš prej postavil vprašanja, seksal sem jo že, a je potrebno metati toliko denarja v to. Mi, Gorenjci pravimo ne. Lahko gre 3x mimo izložbe, vzame 2 vrečki sladkorja in si sama doma pripravi karamelni sladkor. Če ga pa kaj ostane, ga pa še proda lahko. Ni nam lahko, a kaj čemo, takle mamo.
tongue-1.gif