Cena avtodelov

hondas

Pripravnik
4. dec 2007
131
0
16
Živjo

Svoj avto prodajam po delih, gledal sem okvirne cene na bolhi, križana gora, kako eni pretiravajo z cenami kljub temu, da so lahko posamezni deli že čist na koncu. Sedaj pa, kako naj določeim cenik rezervnih delov glede an to, da je avto star 13 let.

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ma tudi tisti, ki prodajajo dele (od tega živijo) velikokrat ne vedo kako ceno dat. Par let nazaj sem skoraj živčnega dobil, ko sem na enem odpadu pobral cel kup delov ven, pa vprašam modela koliko hoče, on pa: koliko daš. Jaz nisem niti pojma mel koliko stane kaj takega, on pa zgleda tudi ne, ker sva se šla tak pol ure
rolleyes-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Zakaj bi šenkal? Kupil je avto za 5.000€, sedaj ga je razbil ...in naj razbitino oziroma dele šenka?

Pametno.
Ti si zagotovo tak, če bos Megana razbil,boš kar šenkal kose okoli.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Zakaj bi šenkal? Kupil je avto za 5.000€, sedaj ga je razbil ...in naj razbitino oziroma dele šenka?

Pametno.
Ti si zagotovo tak, če bos Megana razbil,boš kar šenkal kose okoli.

Če si ne bodo kar na parkirišču čez noč postregli z deli njegovega avta še preden ga bo razbil
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Nisem mislil dele novejših avtomobilov, brihte.
smile-1.gif

R19 je v kosu vreden 1000 € , vecina lastnikov nima ravno gotovine kar za skeširati za noveg,tako da je logično,da bi tudi razibitno poskusili prodati po delih, pa če je to le 200€, pa 200€.

lp