Celostna grafična podoba

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
Pozdravljeni,

potrebujem oblikovalca oz. oblikovalsko agencijo, ki bi pripravila celotno grafično podobo. Seveda, ker je na voljo malo denarja, bi potreboval nekoga, ki je zelo ugoden.

Hvala

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Upam, da ti uspe. Kolegu namreč ni uspelo najti poceni in dobrega oblikovalca. Na koncu je fasal nekega samozavestnega tipa s hudimi referencami, katerega izdelkov jaz osebno ne bi upal niti pokazat, kaj šele zaračunat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Realna cena za kaj takega je minimalno 1500 eur, vse kar se dobi za manj je ali kak študent, ali kak fuša, ali kak nesposobnež, ali pa velika sreča, da se je naletelo na dobrega in poceni.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Bodimo realni... ne vemo niti osnovnih potreb odpiratelja, pa že pametujemo, koliko ga bo stal produkt.

Pri nas tiste, ki potrebujejo CGP delimo na več skupin:
1. Graditelji blagovnih znamk (resni, vedo točno kaj hočejo, ime in z njim povezano podobo želijo razviti v prepoznavno znamko)
Pri takih se cene začnejo od 4.000€ naprej, saj storitve vključujejo tudi raziskave, osnutke, preveritve, ipd... Tu se ne potrebuje le oblikovalcev temveč tudi raziskovalce. Samo delo oblikovalcev v celotni storitvi je od 2.000 navzgor.
2. Resni podjetniki (dajejo ustrezen poudarek na izgled in poslovanje podjeta, ne želijo sprememb v prihodnje)
Pri takih se cene začnejo pri okoli 1.500, kot je napisal darjan. Vključuje pa precej manj (logotip, oblikovanje dopisnih listov, kuvert, vizitk)
3. Zavedni podjetniki (vedo, da celostno podobo potrebujejo a jim ne pomeni ogromno)
Taki potem res iščejo študente, poceni rešitve, hitro so zadovoljni z rezultati.

Seveda pa se da kvaliteto dobiti tudi pri kakšnem podjetju oz. oblikovalcu, ki ima morda drugačen poslovni model in npr. izdelavo CGP nudi tudi tudi za 0€. Poznamo tudi take. In v okviru tega bodo podjetniki kmalu lahko za znesek, katerega je omenil darjan dobili ne le CGP temveč tudi že rešitve (spletne strani, vizitke, dopise, ipd.).

Tako, da .... naj se alan bolj natančno izjasni.

p.s.: Notranjc, tvoj kolega ima referenčne cene (tu okoli se na splošno gibajo) in kar všečne produkte
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Še od moje kolegice pejdž: http://www.andrejka.eu/

Sicer je malo že v letih in po mojem nima najnovejših referenc gor, ampak za moje pojme dela odlično (pa mi je skoraj konkurenca, ker sem 10 let izdeloval spletne strani
grin1.gif
).

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
Danes ni drugega dela kot brskanje po alterju?
Nejc1977 oz. MatejSed1, raje korektno plačaj reklamo na forumu. Si delaš medvedjo uslugo s tem prikritim oglaševanjem. SPAM!

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik janus pravi:
Si delaš medvedjo uslugo s tem prikritim oglaševanjem. SPAM!

SEO optimizacija. Ponavadi spamajo po blogih za boljši search index na guglu...
smile-1.gif

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
Ta post bo kar prikrita reklama.
Njegovi ostali posti pa so res tako SEO kot prikrito oglaševanje.
Skratka, en klik na SPAM pa je stvar rešena. Pa kakšno posredovanje moderatorja za povrhu.