Čeferin na vrhu UEFA

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Dobr zanjga..
smirk-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
A je ta tip zdrav drgač?

48 let, pa v ene parih letih se zmatral in posivel nekako na hitro. Drugače pa topshit, je tole res konkreten dosežek, ne bi si niti mislil, da je mogoče prit na tako funkcijo iz Slo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
edini problem je, kdo zdaj namesto njega na čelo NZS, ker ob podpredsednikih me kar srh spreletava
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ksz..

vrhunsko. Upam, da bomo tud "mi" meli kaj od tega. Pa ne mislim direkt kot slovenski fuzbal, ampak na splošno.

Sem bil pa zelo negativno presenečen nad njegovo angleščino. Glede na to, da je v vrhu odvetniške stroke v Sloveniji, da je bil izvoljen na tako pozicijo, je njegova angleščina verjetno še malo slabša od Alenke Bratušek...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja no, glede na posel, ki ga opravlja, mu anglescina ne pride kaj veliko prav, prej jeziki iz bivse juge..
evil.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Mah.... rada bi slišala tvojo angleščino.
Čeferin vsaj plonk ceglca ni imel.
Sicer pa še nisem slišala starejšo generacijo, rojeni po 2. sv. vojni, pa do nekje leta 85 da bi govorili brez trdega slovanskega naglasa.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Zdj bom izpadu pravi slovenc....

Ampak zakaj folk komentira? Nebi si mislu da bo kdaj prsu slovenc na to mesto?!?! Ja in zaka ne????

Aja sj sm si sam odgovoril v prvem stavku.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.017
10.761
113
kod Džej-Zija
Ne nabijaj. Še sam Čeferin je izjavil, da mu je vse skupaj omogočila trenutna situacija v nogometu s korupcijskimi aferami, in zaradi tega želja po spremembi načina delovanja. Da v normalnih razmerah nekdo iz majhne nogometno nepomembne države ne bi imel šans.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.775
1.590
113
Emona / Carnium
Škoda, da kljub vsemu, slovenskega naroda sin te okoliščine ne bo uporabil sebi v prid in se iz hlapca prelevil v zdravo osebo brez prepovedi "nisi zadosti dober". Sej se razume, da mislim na kolektivno prebujenje v naslednjih nekaj desetletjih?

19. jul 2007
2.841
1.566
113
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Če sem prav slišal, je samo za 2 leti in pol...

Platini je odstopil, on je nadomestni predsednik do zaključka rednega mandata (kot Platini). Seveda mu nič ne preprečuje, da bi kandidiral za nov mandat, ko se ta delni mandat zaključi.

Drugače ša čestitke. Vsem, ki se kakorkoli udejstvujemo na evropskem/svetovnem tržišču, nam je dvignil ceno za 5 %.

Je pa ta komentar, najbolj realen (poudarki so moji):

Citat:
"V prvi vrsti je to njegov velik osebni uspeh. Posredno je tudi priznanje za delo NZS-ja in slovenski nogomet. Hkrati je spodbuda za vse v Sloveniji, za tiste, ki smo ali so premalo samozavestni, ki mislijo, da se iz majhne države, kot je Slovenija, nihče ne more povzpeti na tako visoke in odgovorne položaje, kot je predsednik Uefe."

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
To je nekaj takega za slovence kot če bi Rode postal papež, pametni manjšini dol visi in na njih vpliva natanko 0 ... in ravno toliko je tudi koristi od tega.

Je pa Čefurin lepo poskrbel za svojo rit, že funkcionar Kocijančič je ves čas svojega fuk-cionarstva imel večjo plačo kot (vsi) predsedniki naših državnih organov skupaj, legalno prijavljenih daril še 1x toliko, koliko je nelegalno pospravil pa noben ne ve.

Torej športni funkcionar je nekaj takega kot visok verski predstavnik, torej tisti ki ve da je edini bog v obliki prečrtanega Sja ali pa Eja, verniki pa so zato da nosijo darove!

Ajd sedaj pa udrte kavčarski športniki po meni!
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.786
113
Čestitke za njega.. Drugače pa hudo nebodigatreba organizacija in zapravljanje €€€ okol tega športa.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.483
5.023
113
UEFA je posel. Ne vem kako je v Sloveniji, vendar v najbolj razvitih nogometnih državah verjetno država ne rabi dati v nogomet več kot dobi iz njega. Na nek način naložba.
Mislim, da Čeferin prinese nekaj k prepoznavnosti Slovenije. Nekateri bodo Slovenijo prepoznali po reklamni kampanji (sLOVEnia) - vsaj upam, verjamem pa, da približno isto tudi po Čeferinu na čelu UEFE, sploh če bi uspel ta mandat še podaljšati.