Če lahko Bob Sinclar... zakaj ne morejo š ostali?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Spote ma res the best, oni s fantkom so še posebej dobri. Love Generation pa World Hold On sta tak med mojimi top videospoti. Pa Moby zna tudi fantastične naredit/naročit, eni so kr za zjokat se zraven.

Se pa strinjam, vsi so že začeli s temi niggastyle videospoti, kjer so same teen-whores not. Ni čudno da pol 15-letnice hodijo okoli tak oblečene, da še ukrajinke v najt klubu ne upajo bit take
tongue-1.gif

Drugače pa je Sinclar, samo brez skrbi, se jih večina zmoti, tudi na flyerjih velikokrat piše Sinclair.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Zato ker hočjo danes vse prodat s sexom. Sej če gledaš reklame, tud sam še neke ženske v kopalkah ponavad šopajo zraven.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
OMG, a vas to moti al kaj? Mene namreč niti najmanj.

Drugače je pa res, povsod same pomanjklivo oblečene ženske.....mislim kaj si pa mislijo. Alo, vsi ki ste vidli te spote, hitro k spovedi.

Sarkazem off

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Bistvo je, da eni znajo naredit (dober) spot, eni pa ne in par polnagih pičk kažejo.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
zakaj drugi rabijo napol nage bejbe? ker je muska zanič in rabijo nekaj, kar jo bo prodajalo. Izvajalci elektronske muzike pa raje več dajo na kvaliteto glasbe in je faktor videza povsem nepomemben.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
zakaj drugi rabijo napol nage bejbe? ker je muska zanič in rabijo nekaj, kar jo bo prodajalo. Izvajalci elektronske muzike pa raje več dajo na kvaliteto glasbe in je faktor videza povsem nepomemben.

Nevem no... men se pa zdi, da je glih pri elektronski glasbi faktor videza zelo pomemben. Pa s tem ne mislim pomankljivo oblečenih žensk ampak nasplošno vizualno podlago, ki paše zravn.

Drugače pa so mi pri Bobu Sinclarju bolj všeč spoti kot muska. Ob Love Generation mi gre na bruhanje (verjetno zato, ker so čist pretiraval in jo čist prevečkrat vrtel na vseh možnih ceremonijah)

Pa še en mal odfukan spot *kliknzi*
grin1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Sploh pa lahko imamo povsem dober spot, ki vključuje napol gole ženske. Ne kar vse v isti koš metat.
wink-1.gif
Saj tudi Sinclarovi spoti niso neka huda mojstrovina recimo, kot takšne jih dojemamo zato ker smo preplavljeni s še večjim kičom.

Če je neka slaba stvar boljša od še slabše je to ne naredi dobro.