Časovna kapsula

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
To je bilo včasih samoumevno, ker se je "delovne stroje" mazalo s pirom iz steklenic, danes dobiš kvečjemu kup piksen zabetoniran v fondi!
grims-1.gif

Ena iz mojih krajev.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v enem filmu je bilo prikazano, kot da to v zda pri vseh šolah delajo. samo ne skrivajo, ampak je zunaj na dvorišču kot nekak spomenik ali pač nekaj, kar vsi vedo kje je. verjetno potem vsake toliko časa malo obnovijo.

da bi pa v svojo hišo kaj vzdial pa nisem razmišljal.
sem pa ob kaikšni prenovi razmišljal, da bi se kam podpisal pa datum zraven napisal:)
enkrat menda celo sem, sam ne vem kam:)))

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Jaz sem enih 10 let nazaj prenavljal sobo, oz. del stene sem oblekel v lesene panele, v vogalu sem manjšo luknjo, "za dimnikom" zakril s ploščami. Spodaj pa sem pustil ene par takratnih dnevnih časopisov.

Ko bom kdaj to odstranjeval, ali pa kdo drugi, bo vsaj vedu o dogodkih iz tistega časa
smile-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Sem pozabu dopisat
smile-1.gif
Dimnika je ostalo samo še 2m v sobi, ostanki, spodnja etaža in zgoraj ga ni več...

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
... se spomnim, iz časov prostovoljstva, ko smo se šli "pomoč družinam", ko smo pomagali pri obnovah v Sarajevu... smo v stenah našli precej "zakladov". Različnih kalibrov
crazy1.gif

Sicer pa, glede na paranojo ljudi in to, da folk zida sefe v stene na različne lokacije... potem pa nimaš otrok, bajto prodajo... čez dve generaciji pa nekdo to najde in misli da je našel časovno kapsulo
smile-1.gif