Čarovniški triki...

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Prijatelj obvlada trike s kartami. O.K. jih v glavnem nihče od nas ne pošteka. Pove pa tudi nič ne.

Danes pa sem slučajno srečal človeka take vrste čarodeja.

Ko je motovilil s svojimi kartami itak ni bilo nikomur nič jasnega. Govorimo o profijih.

Po eni uri mu je kvartopirec (ne poznem ne enega ne drugega) rekel, da so nekateri triki za kapo dol, drugi pa da so "Magic - shop"; npr. ko so karte postale na eni strani bele.

Čarode je rekel, naj prinese svoje karte. Ker jih ta ni imel, sem šel sam po njih.

Izbral je nekaj kart (cca 8), ostale pa je vrnil na kup. Sam sem opazoval od zadaj in jih vse videl. Bili so Tarock platlci. Ko jih je obrnil, so bile vse bele na strani, s katero igramo. Ko jih je dal v kupček in zmešal, belih ni bilo več.
13.gif

A kdo pozna te trike?
d055.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
to so posebne karte, ki so na eni strani bele, in so za kak mm daljše, da ko privzdigneš lahko vedno dobiš prave ven. če pokažeš drugo stran je pa drugač al nekej tacga,

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi jaz imam kolega, ki obvlada te trike, mogoče mi je pri enemu ali dveh jasno kako bi lahko to naredil, pri ostalih pa se mi niti malo ne sanja... Ko sem ga vprašal kje najde te trike, mi je rekel da jih kupi oz. zamenja s kakšnimi drugimi ''čarodeji'' in da so cene od 30€ naprej.