carovniski trik

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
Kako je možno, da 4 moški primejo vsak na svojmu koncu avto in ga premaknejo z ene strani ceste na drugo?

Za kaj sploh lahko primejo? Avto tehta priblizno 1000kg.

-----
videl na lastne oci (pa ni bil copperfield, ampak neki gradbinci, ki niso mogli s tovornjakom mimo avta)

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.816
555
113
42
povsod malo
Da je bla 1000 je mal težka smo pa kolegovo bolhco prestavl iz njegove garaže v sosedovo.
Ni šlo ravno kot kišto pira nest ampak na horuk horuk porin jebentiš dej no porin prekla jedna na 3

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
To smo mi tudi.
Samo nismo ga čez cesto, ampak za kake pol metra. Pa trije najstniki smo bli.
Štirje FR-ji to po moje komot naredijo. Posebej, če je kaki manjši avto, pa mogoče nagib terena...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Enkrat sem opazovala dva varnostnika, ki sta skoraj za šalo dvignila R5 in jo premaknila za kakšen meter. Tipi, ki delajo za moč, bp dvignejo tud 300 kg in več
grin1.gif

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Odvisno kakšna je podlaga.
Enkrat me je ena jeba zaparkiral na Rogli. Bili smo trije, radi bi šli malce bolj zgodaj domov, pred avtom pa poljska bolhca, zaklenjena in z zategnjeno ročno.
Nekaj časa krožimo okrog, lastnika še nekaj ur ne bo na spregled, mi pa besni kot risi. Nato pa ni druge, kot ho-ruk. Sploh ni bilo treba nobene moči. Po zglajenem snegu in po klančku navzdol, je šla skoraj sama. Takoj smo dobili veselje in jo spremljali kakših 200m nižje ter jo porinili v cel sneg. Tipson jo je moral kar pošteno iskati in najbrž tudi malce lopatati, da jo je izvlekel na cesto.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Problem je samo kako primiti.

Ja. Pri današnjih kripah, ki so okrog in okroh en sam plastic-fantastic, bi hitro ostal v rokah kakšen kotflügel
ali pa cel odbijač, z lampami vred.
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.476
5.680
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Enkrat sem opazovala dva varnostnika, ki sta skoraj za šalo dvignila R5 in jo premaknila za kakšen meter. Tipi, ki delajo za moč, bp dvignejo tud 300 kg in več
grin1.gif

R5 ma 740kg.....ko sem 1x to vidu u kolegovi prometni nisem mogu vrjet!

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.077
490
83
tam ko se terc po tori rola
Mi smo enkrat enega Fička zanesli v kot. Trije. Sprednji konec, pa zadnji... Ga je ena baba vedno puščala čez dva parkinga. Pol smo ji ga pa kvalitetno prestavili v kot betonske škarpe, pa beton korita okoli. Kako ga je dobila ven, ne vem, ampak parkirala je pa potem tako vzorno -za v učbenik.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
V začetku 80-tih, na zunanjem stopnišču dijaškega doma, Gosposvetska, MB ...

Najprej je imel težave s stopnic spraviti svojega Spačka en zelo tečen vzgojitelj ...
.. teden ali dva pozneje pa še drugi tečnež svojo Bolhco.

So morali očetje družno posredovati, da nas niso iz doma zabrisali, ker je bil ravno čas mature ....

S Spačkom so bili prav problemi, ima zelo dolgi hod vzmeti. Ga do pasa dvigneš, pa so kolesa še kar na tleh.
Z Bolhco je bilo manj težav.

Ampak močni pa smo bili.

LP