Cariniki na TV Dnevniku

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Ravno videl prispevek o carinikih, južni sosedje pridejo na mejo, carinik brska po prtljagi, pride do velike rdeče vreče, zraven seveda kamera nacionalke.

Carinik sveti v vrečo z meglajtko.
Ženska: "To je prljavi veš" in mu odriva roko
Carinik jezno: "Prosim...!!!", nadaljuje s pregledom in iz vreče potegne kilski paket.
Ženska:
crazy1.gif

Carinik: "Prljavi veš? A šta je onda ovo?!?"
Ženska: "Oooo majke mi, ovo je strina stavila."

hysterical-1.gif

Šlo pa je za sir, ki ga niso prijavili. Imeli so še nekaj mesa, ki niso prijavili... nazaj v Cro ali v smeti. Kazen 300€ ali 150€, če plačajo takoj.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Mene to spominja na stare jugo carinike.
Ti bi da švercuješ sir? Neæeš [censored] ti materina. Neæeš da nam rušiš tekovine revolucije ...

Nazadnje urejeno:

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
To je udejanjanje uredb EU glede uvoza mesa, mesnih izdelokov, mleka, mlečnih izdelkov. Taktrat se je švercalo v državo, ker v državi nečesar ni bilo... ta teta je pa "švercala" mrtvo in oskubljeno kuro.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Tudi v Sloveniji se dobi kaksnega pametnega carinika....jebiga naletela je na govnasa budalo.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Kuro je švercala?
shocked-1.gif

Takoj v zapor z njo. Brez milosti. Pa pretepst jo prej.

Ne, švercala je 19 kil mesa. Če pa ti ni jasno zakaj se tega ne pustu pa vprašaj na VURS (idiocy kills).

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Cez par dni grem na Hrvaško in zihr ne mislm mesa ( in ostalih stvari ki so izrazito prepovedane) svercat dol. Se bo že dol kupilo.

Mogoce kdo ve kaj poleg mesa naj se nebi vozilo cez mejo?
Mleko?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Cez par dni grem na Hrvaško in zihr ne mislm mesa ( in ostalih stvari ki so izrazito prepovedane) svercat dol. Se bo že dol kupilo.

Mleko?
Za dol (Hrvaška-morje ali Bosna-sorodniki) do sedaj nisem imel nikoli problemov s prevozom hrane in pa tudi s pevozom rabljene tehnike.
Iz BIH v Hrvaško so pa že ble težavice s hrano, ampak lepa beseda lepo mesto najde (seveda če nimaš 20kg mesa, 100 jajc in ne vem koliko sira
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Jaz tudi še nisem izstopal zaenkrat, ampak vsi nekaj jamrajo, potem pa bolje je prašati prej kot kasnej
smile-1.gif

Sicer pa pod dol sem imel v mislih Hrvaško-morje
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.700
10.960
113
Jaz pa sem mogo samo enkrat, ker sem se mimo okenca zapeljal, pol pa rikverc, pa nazaj
grin1.gif

Pa mi oni reče dobro jutro, jaz pa tudi dobro jutro nazaj. Pa sem že kuferam kazal
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Mleko?

Se pridružujem vprašanju... kolk alkohola lahko po osebi dol pelješ? A je tako, da če maš litr žgane ne smeš met litra vina, al se vrste alkohola med seboj ne izključujejo
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Kwaaa liter?
smile-1.gif
Samo al kaj?

Pismu, mi gremo 4je, pa bo sabo Vino par flaš, ena vodka ali dve, pa še ene par pijač za koktejle..
Bo treba to čimbolj enakomerno razdelit v dva avtomobila
smile-1.gif