Car zapira carsko gostilno!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Po malo manj kot enem letu sem prejšnjo nedeljo zadnjič postregel goste z govejo župco in svinjsko pečenko.....Žal... Bilo je lepo, ampak kratko. Hvala gostom, ki ste se zadovoljni večkrat vračali in še vedno klicarite in ne morete verjeti!
roza.gif

Nazadnje urejeno:

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
škoda.

malo preveč od roke si bil, drugače bi šel večkrat. Hrana je bila res okusna.

lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
Lih gledam zemljevid da sm dojeu kje si......ja vidm da te je lokacija zje***.....vsak je raj še 50m produžiu pa šu do Blaža....al pa se je že pr uni taspodni ustavu kak kilometr nižji!

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Lokacija niti ni zajeb... Vsaj mene osebno Blaž odbija (kar nekaj razlogov) in me tam ne vidijo več, Carjeve gostilnice je pa kar škoda. Žal sem bil tam le enkrat in vsi iz družbe smo bili zelo zadovoljni- za med tednom je za mene glede na obveznosti preveč off, vikendi so pa večinoma zasedeni z drugimi zadevami. Škoda carske gostilne.

Me prav zanima, kaj bo sedaj iz tistega.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.421
5.657
113
Citat:
Uporabnik tis pravi:
... Vsaj mene osebno Blaž odbija (kar nekaj razlogov) in me tam ne vidijo več,

Mel par RD tm pa tud kak banket pa tud nm neki ni štimal pr hrani......meniji so bli bl tko pa še sama hrana...
rolleyes-1.gif

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Zakaj pa na strani piše, da je začasno zaprt, ti pa praviš, da si zadnjič stregel? Kaj je zdaj?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Blankman pravi:
Zakaj pa na strani piše, da je začasno zaprt, ti pa praviš, da si zadnjič stregel? Kaj je zdaj?

Vetjetno zato, ker je najemodajalec optimističen in misli, da bo našel drugega najemnika ali pa se morda misli zadeve lotiti sam... le ugibam - Car bo znal pa verjetno natančno povedati.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Car, nisem poznal tvoje gostilne niti še nikoli nisem bil tam, ampak kolikor vidim vsak, ki se je v tej temi oglasil hvali tvojo kuhinjo? Čemu potem zapiraš
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
V glavnem, gostilni se v kratkem obeta nov najemnik z občutno višjo najemnino in mislim, da sem s tem povedal vse, kar ste želeli vedeti, ali pač ne....

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ne dvomim, da te je škoda. Je pa na tem svetu res denar vladar. Biti gostinec z dušo je eno, imeti samo denar in se nekaj it pa drugo...