Canon SX200IS

man007

Pripravnik
20. dec 2007
359
2
18
nori-na-bicikl.blogspot.com
Živjo.

Kupujem novi fotoaparat. Sedanji (Canon Ixus40) je že v letih ter zaželel sem si nekaj novega.
Zagledal sem se v SX200. Skratka, potrebujem oz. hočem kompaktni aparat, ki ima čimbolj dovršen avtomatski način delovanja z možnostjo ročnega. Uporabljal bi ga doma za slikanje tamale ter njenih norčij, kot tudi na potovanjih. Po forumih sem že veliko prebral o pro in con-sih, ogledoval kakšne druge modele (predvsem Panasonic TZ5/7), primerjal karakteristike in podobno.

Ali že imate kakšne izkušnje z omenjenim fotoaparatom? Ali je vreden svojega denarja?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.658
5.845
113
Citat:
Uporabnik man007 pravi:
Živjo.

Kupujem novi fotoaparat. Sedanji (Canon Ixus40) je že v letih ter zaželel sem si nekaj novega.
Zagledal sem se v SX200. Skratka, potrebujem oz. hočem kompaktni aparat, ki ima čimbolj dovršen avtomatski način delovanja z možnostjo ročnega. Uporabljal bi ga doma za slikanje tamale ter njenih norčij, kot tudi na potovanjih. Po forumih sem že veliko prebral o pro in con-sih, ogledoval kakšne druge modele (predvsem Panasonic TZ5/7), primerjal karakteristike in podobno.

Ali že imate kakšne izkušnje z omenjenim fotoaparatom? Ali je vreden svojega denarja?

Evo v tej temi sem se razpisal o njem : KlikI
Tam so priložene tudi tri fotografije, če te še kaj zanima, če sem kaj izpustil pa piši. Jaz sem zadovoljen, pred tem sem pa imel (še imam) ixusa 400, pa je res razlika.

Nazadnje urejeno:

man007

Pripravnik
20. dec 2007
359
2
18
nori-na-bicikl.blogspot.com
Hvala. Sem to že prej prebiral, pa sem mislil, da bom dobil še kaj več informacij.

V glavnem sem se že odločil. Cena je trenutno cca. 330 EUR, v kompletu s kartico in torbico pa cca. 360 EUR. Ixusa bom obdržal pa za mojo pikico
smile-1.gif