Cannibal Holocaust (horror movie)

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.986
-384
113
No, zanč je bil v cajtngu člank o tej grozno kruti grozljivki iz leta 1980. No, in ga grem snet dol, berem komentarje, in vsi javkajo kako je grozen, krut, ipd...

No, men se pa ni zdel nič posebnega. Razen resničnega mučenja živali (zarad tega je bil prepovedan 10 dni po izdaji) ni bilo nič pretresljivega.

Je pa tale režiser zlo kontraverzen. Bral sem, da mu je celo grozil zapor, ker naj bi sodniki mislili, da so igralci res umrli med snemanjem...

Je kdo že gledal?

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Še Bedanc in Pehta sta bila bolj grozljiva
evil.gif

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Če bi rad kaj bolanega in grozljivega gledal, si poglej Nekromantik. Tu sem pa jaz pred leti mislil, da se je to res dogajalo. Oba dela sta dobra
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
sem ga gledal, necenzurirano verzijo in res ni nič kaj preveč hudega not in da že nebi bilo videno. pač mesarski film, ki je takrat bil nekaj novega, zdaj pa so tak vse grozljivke kot učna ura pri mesarju.
tisto z živalmi pa je res neokusno, sploh želvo

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.986
-384
113
ok, tud tist z uno "podgano" ni luštno... pa pujs - spet ga je naj.ebal, pa nič kriv! me zanima, če so ga pol vsaj pojedli?! oz. tud vse ostale živali... Pa upam, da jim je vsak prizor uspel v prvo, da niso treh želv, pujsov, podgan ponucal!

Sm pa prejle cel članek prebral v dnevniku... režiser je z igralci podpisal pogodbo da se 1 leto ne smejo kazat v medijih, in da morajo biti potuhnjeni. Zato so vsi mislili, da res mrtvi!

Ciay: bom še to pogledal...