Camping

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Kupujem šotor. . .
Trenutno bi ga uporabljala sama z otrokom za 7-14 dnevne počitnice na morju. tisti mali iglu za tri osebe že imam.
Sedaj bi rad nekaj večjega - 4 osebe, s stojno višino in pa da bi v primeru dežja lahko pod šotorom jedla. . .
Gledal sem : Dakota 4
ali pa: Ancona 4
ali pa: Valencia 4
ali pa: Colorado . . . .
Bolj kot gledam, manj vem.
grin1.gif

17758-icon_confused.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
saj tu sem gledal. . . in cena se mi zdi dokaj ugodno glede na kaj podobnega www.iglusport. tukaj imajo "FERRINO" & "OUTDOOR EXPERT"
confused-1.gif

Zakaj tolko dražji? Toliko boljši?
Baje je v Beljaku ena velika trgovina z camp opremo in šotori. Kdo pozna?

edino kar vem je da nič ne vem
grin1.gif

Rocco

Pripravnik
17. jan 2008
200
0
16
Ljubljana
Sam sem lani nabavil nekaj podobnega Dakota4 šotoru, mislim da je bila cena okol 90€. Ker je visok se da tud kuhat notr - na Korčuli mi je to prišlo prav, ker je popoldne ponavadi vedno pihalo.
Fajn zadeva.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
dakota in ancona sta isti šmorn, naslednji ima minimalni predprostor, zadnji pa je gerdi
grin1.gif

jaz tudi ravno kupujem ancona5. na ebayu za 160 ojrotov, pri nas seveda dražje ... 200€ pri tej sun firmi. Ker naših oderuhov ne podpiram in noben iz ebaya ne pošilja v slo, se toplo priporočam če kdo ve ki se še to dobi (pa ne za 200€)
šotori pa so baje super, nimaš mimo za brcnit.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Tud jest sem lansko leto v Šk. Loki kupil šotor Family Vario 5:
http://www.sun-fun.si/slo/katalog/str_sotori/familyvar.htm

Tudi sam sem gledal to, da bo šotor za 5 oseb, da se bo dalo stati po večini šotora, da je velik predprostor za primer slabega vremena in da ima po možnosti podlogo v predprostoru. Kaj naj rečem, sam sem ga lansko leto testiral in je brez problema prestal naliv, močan veter, itd... Moram rečt še to, da se kar hitro "ohladi", saj ima dvoja vrata in en kup zračnikov... Sicer imam občutek, da je rahlo neroden za postavit, ampak ne morem primerjat s kupolastimi, ker kupolastega še nisem postavljal... Prostora pa je čez glavo... Če hočeš ti lahko še kako fotko pošljem...

Edit: je pa v Šk. Loki fino to, da imajo na vrtu vedno nekaj razstavljenih šotorov, tako da vidiš kaj ti odgovarja...

Nazadnje urejeno:

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Midva sva vzela pred leti, zgornjega Dakota4/5, in sva z njim zelo zadovoljna, sploh če je slabše vreme, ker predprostor pa le mora bit prostoren. Priporočam pa nakup dodatnih močnejših klinov za vetrovnejše kraje, ker se zna veter presneto zapodit ravno v predprostor (nek orkanski veter, ki je podrl/raztrgal marsikateri predprostor pred prikolico, je najinega samo zložil).
aplauz.gif

V glavnem stestiran po cca. 100 dneh kampinga po celi jadranski obali.
cheer.gif

LP

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.149
113
To ne kupit, je čist premajhno!

Kupi običajno hladilno skrinjo, v katero lahko daš 6 1,5l flaš. Primer, kaj takega .

V vsakem Bau-neki ali večjih trgovinah jih imaš za cca. 40€.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Premajhno.

Jest mam tega:
klik in je glih za glih. Je pa vsestransko uporaben, ker špila tko na 12 kot na 220 voltov.

Hladilne torbe se mi pa niso obnesle.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113