Camp Lucija nekoč - danes

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Slučajno smo včeraj prešetali camp Lucija, čeprav smo večkrat na izletu v Portoržu.
Sicer se ne spomnim, kdaj sem bil nazadnje tam, ampak je vse zelo drugače.
Na začetku, desno od recepcije splohj ni več mest za kampiranje, ampak so postavili apartmaje.

A mladina še hodi poleti žurat v ta camp?
Včasih, ko smo mi hodili dol s prijatelji, sem si milsil, da morajo biti nore te družine,ki so tam na letenm dopustu ali celo na pavšalu.
Zdaj mi je izgledal čisto lušten camp, za kak vikend, morda zato ker je še prazen.
Edino morje-plaža pač nikoli ne bo ravno po mojem okusu ...

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Konec junija je še zmeraj kričanje do jutra, julija, avgusta je pa malo bolj mirno, ampak vseeno zna biti kar pestro, predvsem ob vikendih.

Nenasiten

Fizikalc
16. sep 2011
848
73
28
čes bil taprav si zgori na forma vivi "spal"
grims-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.517
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Konec junija je še zmeraj kričanje do jutra, julija, avgusta je pa malo bolj mirno, ampak vseeno zna biti kar pestro, predvsem ob vikendih.

Pestro je ob vikendih ker se čez zaliv iz portoroža sliši totalno vse. Tako da če že v Lucijo s familiji priporočam del okoli recepcije, je še najbolj miren...

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Nenasiten pravi:
čes bil taprav si zgori na forma vivi "spal"
grims-1.gif

cheer.gif
Večkrat smo se tudi ob morju zbudili (tudi z nogami v njem), na divji plaži, to je bilo še takrat ko ni bil kamp na koncu zagrajen..ampak so kamp in divjo plažo ločevali količi...skratka, uff ja je bilo pestroooo