C4 by Loeb

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zadevo obljubljajo tudi v črni varjanti z črnimi felnaki, google mi ne najde ene slike, oz, sem presmotan da bi jo našel,...
frown-1.gif

Anyone?
confused-1.gif

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Zakaj ne nardijo neki 4wd s turbino ala Lancer, Impreza?

Za tole je škoda Loebovega imena.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Zakaj ne nardijo neki 4wd s turbino ala Lancer, Impreza?

.

ker ne znajo.

eno so dirkalniki ki imajo s serijskim avtomobilom skupno le obliko skoljke, drugo pa je ko je treba avto naredit za serijsko proizvodnjo. Zato v tovarniski klasi WRC (Ngrupa) ni drugih avtomobilov 4wd kot impreza in lancer.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
po mojem mnenju ni fora v znanju, če bi tko gledal, so angleži največji strokovnjaki.. ampak je fora da ti modeli niso tržno zanimivi in se jim preprosto ne splača, delat linije za tiste par recimo taužnt kosov.........

vsaj tko je moje mnenje.....

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
po mojem mnenju ni fora v znanju, če bi tko gledal, so angleži največji strokovnjaki.. ampak je fora da ti modeli niso tržno zanimivi in se jim preprosto ne splača, delat linije za tiste par recimo taužnt kosov.........

vsaj tko je moje mnenje.....

znanje je (tudi) to da se naredi za malo denarja privlacen, dober, zanesljiv avto.

Zato doloceni pametnjakovici pljuvajo ko Pro-ceedu naprimer
evil.gif

Ford recimo ne zmore razvit dovolj lahkega 4wd pogona za Focus RS ker ni denarja. Zato pa se hvalijo z novim vpetjem sprednjih koles.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Tak avto se za mal dnar ne da nares, če se špara pr materjalu pa ni več varn vsaj pomoje... Glede nato da so recesije in visoke cene energentov je pa to še toliko manj upravičeno...

kr se tiče pro šita.... tudi dachia je enako zanesljiva, kvalitete sta iste, samo da je pač pro šit lepši... to je pa tud vse....

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
dacia ima le "zanesljivost", ki se naslanja na prastare renaultove motorje. Prošit je za njih drugi svet.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Smešno da je Loebov WRC C4 bolj zanesljiv od drugih Citrotov
hysterical-1.gif

drugač pa so pussyji, pa ne znajo ene konkretne izpeljanke cestnega hot hatcha naredit, ne vem zakaj večina drugih pa zna. Je pa res niša že precej nabasana....

Subaru pa si je z Impreco tako ali naredil ime in to ne z 1.6 oprano verzijo ampak najprej WRC in potem WRX... Me zanima kerih Imprec je več pri nas, WRX (STi in ostale izpeljanke) ali 1.6
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
MalcomX, ni to za tebe ko ne menjuješ olja in filtrov v avtomobilih. Zelo občutljivi motorji veš
hysterical-1.gif