C, E, EkB

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Deset let nazaj ni bilo. Se pa ne bi čudil, če bi v naši afganistanski republiki moral človek z D+E delati izpit za 50ccm skuter posebej. Po novem. Glede na cvet intelektualcev v državnem zboru.

Jaz sem delal svoj čas (dosti let nazaj, vem pa deset let nazaj ni bilo drugače!) C in C+E pa mi ni bilo treba delati B, kaj šele B+E delal sem kasneje D in se mi priznajo praktično vse kategorije z motokultivatorjem vred. Razen motorjev, ampak te me ne zanimajo.

Še alkoholika lahko naučim kako se vozi s trosilcem na tavelkem john deeru u rikverc do ljubljane, ker je precej pameten na forumu. Samo njega zanima samo kako se šlepati mimo alkotestov in zagovarja pijančke in pretepače v lokalnih beznicah.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.537
2.916
113
v lokalni ostariji
zaseka ti mene ne boš nič naučil... boš najprej sebe moral podučiti. se pa bojim da imaš nameto možganov kar zaseko... ti john deera malo večjega še videl nisi od blizu. razen na internetu. kamoli da bi ga vozil. bizgec.

včasih so naredili C in C+E kar v vojski in dobili še vse izpite s F vključno. sedaj pa moraš narediti varstvo pri delu...
ne nabijaj. za skuter je delal samo če so mu odvzeli izpit ker je bil pjan (prehiter pa težko) na mopedu!!!!! BEDAK! drugače so G in H štemplali AVTOMATIČNO brez vprašanja! (oziroma ko si dobil novejši izpit A z omejitvijo do 50km/h)!