Bwin ali bet365?

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ima kdo izkušnje s tema dvema stavnicama? Ali pa mogoče pozna koga da je katero šinfal? Kako je z izplačili? Meni je po izgledu in vmesniku bwin daleč boljši, pri live eventih glede vmesnika pa je bet365 boljši in bolj pregleden (razen označevanja spremembe kvot), ampak rad bi slišal vaše mnenje preden naredim account....pri bwin live mi je všeč tudi ko sproti označijo katere kvote so zvišali ali znižali in za koliko, medtem ko se na bet365 samo cifra zamenja in moraš kar bulit v ekran...

Hvala

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
ta denar raje zapij pa diklino pelji v restavracijo na večerjo ... boš naredil več koristi, kot mafijce podpiral ...

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Kaj pa Bet at home?

Za prejšnji eurobasket sem dobil 5€ bonusa, odprl acc, stavil na Slovenijo pri kvoti 5+, prišel do 18€... in pozabil za nekaj časa na to. Potem sem občasno poškilil na Dnevnik, kjer par mandeljcov objavlja predloge stav, jih upošteval, prišel malo čez 30€ in čaz čas na nulo.

Zadeva je bila nekaj časa celo "blokirana" (če si uporabljal domače DNS srežnike), danes je pomojem že fully legal. Denar bi mi v mojem primeru izplačali šele, ko bi "aktiviral" svoj TRR - se pravi, ko bi iz njega na igralniški acc vsaj 1x nakazal sredstva. Pomojem vsdaj v znesku pridobljenega bonusa, t.j. 5€. Do tja očitno nisem prišel.

Aja, pa spet sem dobil kodo za 5€, če kdo rabi - za odpret nov račun ali če nisi tovrstne kode uporabil še nikoli, ker švercat se s temi free 5€ ne moreš, gre samo 1x.

Kdor prej pride, prej melje.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Imam račune na bwin, betfair, bet365, interwetten in e-stave
bonk.gif

Najbolj nepregleden je bet365, ker nima funkcije "išči"... z izplačili ni nobenih problemov. Uporabljam pa VISO v navezi z moneybookers.