Buzz

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Pljeskavica, the balcan burger
grin1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Še čakam, da se mi vklopi (zaenkrat še ni ničesar v Gmailu).

Očitno so pogruntali, da Wave (najbrž) ne bo to in da morajo graditi na svojem paradnem konju (well... takoj za iskalnikom seveda).

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Facebooka in Tweeterja tole ne bo zamenjalo. Vsaj pri meni je tako. Na FBju imam vse dejanske "real life" kolege in si zato tam izmenjujem slike, filmčke, fore, etc... Email pa se dandanes večinoma uporablja za kakšne bolj "resne" zadeve, npr. kontakt s profesorjem ipd. Za kaj takšnega je pa buzz bolj ali manj neuporaben. Čeprav pa bo verjetno tole na dolgi rok nekako spremenilo pogled na maile. Vsaj pri tistih, ki ss še vedno pošiljajo fore preko mailov oz. mailing liste. Mislm, da je še kar nekaj takih uporabnikov, to je v glavnem folk, ki je za časom in še nima FBja
smirk-1.gif
Pač namesto, da boš poslal vsem na mailing listi boš objavil buzz in potem bodo vsi komentirali,... Čeprav pa ne vem, kako bodo lahko to spremljali tisti, ki nimajo gmaila ampak npr. yahoo, hotmail?

Zaenkrat je pa bolj ali manj fail tako kot Wave...

Definitivno je pa fail ime, namreč AT&T bo ravno pognal podobno stvar z ISTIM imenom:
http://buzz.com/

aplauz.gif

ah, še en buzz, vsaj ni socialno omreže:
http://buzz.yahoo.com/

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ker še nisem srečni izžrebanec za uporabo buzza ne morem govorit iz izkušenj. Sam se mi zdi, da sem nekje zasledil, da sam določiš koga boš buzzal. Torej samo tvoje real life frende. In da bo buzz povezan s twitterjem - tole bi bilo odlično, ker na twitterju recimo dost folka niti ne poznam(nimam njihovih mailov). Potem pa še s twitterja linkaš na FB(en ukaz na koncu twitta) pa imaš povezano oba troje:) Samo vprašanje, če dela v bilo kateri drugi smeri?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
hehe evo sedaj sem pa tut že jst "srečni" buzzer:)
v nastavitvah pa se lahko konektaš neki s twitterjem, sam dela pa res ne v nobeno smer. Al sem jst kej spregledal? V čem je fora te nastavitve?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Dela samo iz tweeterja v buzz, načrtujejo pa tudi funkcije v obratni smeri. Sem pa pogledal celotno predstavitev buzza in ja zadeva je v teoriji zasnovana zelo dobro in ima gotovo velik potencial. Posebej zanimiva je podpora za iphone in andoid platfotme z gzemljevidi. Imajo še kopico drugih zadev v načrtu in pač tole, kar je sedaj v bistvu ni niti beta ampak bolj alfa verzija. Vprašanje pa je seveda kako se bo stvar odnesla v praksi. Če googlu uspe vsa omrežja povezati med sabo in narediti povezavo npr. FB z buzzom (brez kvizov), pa tweeter z buzzom, ipd. in da bo vse delovalo v vse smeri, no potem bo stvar celo zanimiva za uporabljat.

Trenutno imam 4 gmaile pa na nobenem mailu nimam nobenga s katerim bi lahko buzzal.
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Iz Buzza na twitter ne dela, ze to je FAIL samo po sebi.
Dela pa obratno -testirano.
Tut ni slabo, ker na telefonu že imam super klienta za twitter in imam tako rešene NEtwitter uporabnike in twitter uporabnike preko enga programa. Pa še nalaganje slikc preko klienta je enostavno.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Ze se da, samo malo neumno je skakat na kaki drugi client, ce bi lahko iz Buzza kr direktno. Ali pa bi bla trojna povezava Facebook - Twitter - Buzz, (recimo med FB in Twitterjem je popolna dvosmerna vezava), tak pa je malo redundance ze. Kdo pa ima cas oz. sploh voljo se en tak servis spremljat POSEBEJ. Mogoce v prihodnosti se se kaj dodela, do takrat pa

Buzz off ;D

Nazadnje urejeno:

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Noro annoying zadeva. Komaj sem poblokiral vse, odjavil follow in ugasnil zadevo.

LP,
PIC

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Hehe jaz sem, pa sama blokiral ikonco oblačka buzz v gmailu, ker mi gre na živce.
Nisem pa sprobal, ker še za FB nimam časa, kaj šele da bi bil testni zajček za še en novi socialni network.

Mi je pa zanimiv googlov pristop. Wave so poskušali "prodat" preko invajtov in ker jim ni ratalo so buzz kar vsem poturili v gmail, pa če ga hočejo ali ne.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Ja,

ampak če skineš oblaček, to še ne pomeni, da si OFF. Ker kdor te followa, še vedno vidi tvoje statuse ITD.

Meni je uspelo blokirati 80% followerjev, ostale pa ne gre, še ugotavljam zakaj.

LP,
PIC

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Oblaček sem blokiral samo zato, ker mi je šel na živce. Vidim da imam nekaj folowerjev, ampak ker se nisem priljučil buzz-u mi nič ne teži s kakimi obvestili.