torej, išče se "drugi avto" za dostop do parcele, ker še ni urejen dostop, in je te dni z osebnim kar malo jeba, situacija pa med celotno gradnjo ne bo nič boljša.
načeloma bi se avto tudi potem uporabljal za lokalne potrebe, torej neke totalne podrtije mogoče ne bi.
moja razmišljanja so nekako taka:
1.santafe/sorento ... te variante se mi najbolj dopadejo, od 4k dalje (en sorento se mi je pred nosom prodal)
2.passat/a4/octavia s 4 kolesnim pogonom, a tukaj ne pridobimo nič prida pri odmaknjenosti od tal (do 10k)
3.podvojimo prvotni budget, najdemo kakega touarega pa ga uporabljamo potem za daljše obdobje (tukaj je seveda največji strah pred visokimi stroški vzdrževanja)
dobrodošli tudi drugi predlogi, pa recimo da je zgornja meja 10k
p.s. kaj pa kak duster? ne vem v kero kategorijo bi spadal
načeloma bi se avto tudi potem uporabljal za lokalne potrebe, torej neke totalne podrtije mogoče ne bi.
moja razmišljanja so nekako taka:
1.santafe/sorento ... te variante se mi najbolj dopadejo, od 4k dalje (en sorento se mi je pred nosom prodal)
2.passat/a4/octavia s 4 kolesnim pogonom, a tukaj ne pridobimo nič prida pri odmaknjenosti od tal (do 10k)
3.podvojimo prvotni budget, najdemo kakega touarega pa ga uporabljamo potem za daljše obdobje (tukaj je seveda največji strah pred visokimi stroški vzdrževanja)
dobrodošli tudi drugi predlogi, pa recimo da je zgornja meja 10k
p.s. kaj pa kak duster? ne vem v kero kategorijo bi spadal